Προαναγγελία για νέες αποχωρήσεις στον ΠΑΣ

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Μετά τον Γεωργιανό Λάσα Σεργκελασβίλι ακόμα 2-3 παίκτες του ρόστερ αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς δεν ανανεώθηκε η συνεργασία τους με τη γιαννιώτικη ομάδα.

Κοντά σε συμφωνία για τη θέση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος αναζητά χορηγούς για την επόμενη σεζόν.

Σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα η λειτουργία των τμημάτων υποδομής Κ15, Κ17 και Κ19 την επόμενη σεζόν.
Ο Γεωργιανός αριστερός μπακ Λάσα Σεργκελασβίλι ήταν η αρχή των αποχωρήσεων από τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς πρόκειται να υπάρξουν κι άλλες, τουλάχιστον 2-3, διακοπές συνεργασίας και αποχωρήσεις από το ρόστερ. Στις πρόσφατες συναντήσεις του με όλους τους παίκτες ο Γιώργος Χριστοβασίλης είχε υπόψη του τις επιθυμίες και τη σχετική λίστα του προπονητή Αργύρη Γιαννίκη και διαμόρφωσε ανάλογα τις προτάσεις τους προς τους παίκτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιθυμία του Γιαννίκη είναι να ανανεωθεί ακόμα περισσότερο ηλικιακά το ρόστερ και να πέσει ακόμα περισσότερο ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποχωρήσουν όλοι οι 30αρηδες και πάνω, καθώς η ομάδα χρειάζεται και εμπειρία, αλλά ο Τρικαλινός τεχνικός θεωρεί ότι κάποιοι προσέφεραν όσα ήταν να προσφέρουν.

Βέβαια, στις αποχωρήσεις σίγουρα θα συμπεριληφθούν και κάποιοι παίκτες που είχαν μηδενική προσφορά τη φετινή σεζόν και δεν πήραν ευκαιρίες ούτε στα ματς Κυπέλλου από τον Γιαννίκη.

Πρώην παίκτης ο αντι-Ντάσιος
Στο πρόσωπο του νέου ποδοσφαιρικού διευθυντή φένεται πως έχει καταλήξει ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος προχώρησε στην αντικατάσταση του Γιώργου Ντάσιου από τη συγκεκριμένη θέση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος της γιαννιώτικης ομάδας έχει έρθει σε συμφωνία και εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο άνθρωπος που θα αναλάβει τη θέση έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα στο παρελθόν και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το περιβάλλον της οικογένειας Χριστοβασίλη. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του Άντι Λίλα και του Τάσου Πάντου, αν και δεν αποκλείεται να πρόκειται και για άλλο πρόσωπο. Σημασία έχει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣ θεωρεί επιβεβλημένη την αλλαγή προσώπου και θα κριθεί εκ του αποτελέσματος για αυτή του την επιλογή.

Συνεργασία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα
Χωρίς ομάδες ηλικιακά μεγαλύτερες των 15 ετών θα συμμετάσχει την ερχόμενη σεζόν ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και προσωπικά τον Γιώργο Χριστοβασίλη.
Έτσι τα τμήματα υποδομών Κ15, Κ17 και Κ19 της γιαννιώτικης ομάδας θα οργανωθούν από κοινού και ενδεχομένως να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στο Σταυράκι Ιωαννίνων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:
- Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποφάσισε έχοντας κάνει ολοκληρωμένη πρόταση στον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Χριστοβασίλη, να ζητήσει επίσημα από την ΠΑΕ την φιλοξενία και οργάνωση από κοινού των ομάδων Υποδομών Κ15, Κ17, Κ19, προκειμένου να αμβλυνθούν οι εντάσεις των τελευταίων ετών με τις Ακαδημίες της Πόλης μας.
Άλλωστε ήταν και επιθυμία του ίδιου του κ. Χριστοβασίλη σε συνάντηση που είχαμε προ καιρού.
Πρέπει να τονισθεί ότι εξασφαλίσθηκαν όλες οι προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία των ομάδων σε εγκαταστάσεις και γήπεδα.
Βασικός και κοινός μας στόχος είναι η ανάπτυξη και ωρίμανση των μικρών ταλέντων που έχουν σαν βασικό στόχο να επανδρώσουν τη μεγάλη μας ομάδα στο προσεχές μέλλον αλλά και η επιστροφή στις ρίζες δημιουργώντας κάθετες υποδομές από την επαγγελματική ομάδα έως την Κ6 του Σωματείου μας.