Ξεκίνησε προετοιμασία χθες η Θύελλα Κατσικάς

on .

• Ένα από τα ιστορικά σωματεία του Νομού Ιωαννίνων, η Θύελλα Κατσικάς, είναι αντιμέτωπη με την πρόκληση της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας όπου θα πάρει μέρος την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Μάλιστα, η τελευταία φορά που η Θύελλα έπαιξε στη Δ’ Εθνική ήταν το 2007 και μετά από 13 χρόνια ποικίλων σταθμών στην πορεία της στις διοργανώσεις της ΕΠΣΗΠ θα παίξει στην παραπάνω κατηγορία.
Η ομάδα του Πέτρου Κοντοδήμα ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, παρουσία 18 ποδοσφαιριστών που προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή τους και των γυμναστών Τσιώνη και Βαρτζιώτη.
Στην ομάδα έχουν ενσωματωθεί μέχρι στιγμής οι Βελτσίστας, Πάκος, Τσουμάνης Ανδρόνικος, Μιχαηλίδης, Θεμελής, Τζουρμανάς, Πολυχρόνης και Φαρμάκης, ενώ αναμένεται να αποκτηθούν τουλάχιστον 3-4 παίκτες ακόμη.
Παράλληλα, παρέμεινε στη Θύελλα ο περσινός βασικός κορμός και υπήρξαν ελάχιστες αποχωρήσεις από το ρόστερ, όπως του Κώστα Γιαννάκη και του Ανδρέα Διαμάντη.
Η συνέντευξη Τύπου
Στη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε της εναρκτήριας προπόνησης, μίλησαν ο Πρόεδρος της Θύελλας Κατσικάς Αλέξανδρος Βαρτζιώτης, ο γενικός αρχηγός Πάνος Παπανικολάου και ο προπονητής Πέτρος Κοντοδήμας.
Ο Πρόεδρος Αλ. Βαρτζιώτης τόνισε πώς θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν για μία καλή πορεία στη Γ’ Εθνική. Σχετικά με το θέμα του γηπέδου, υπογράμμισε πώς τα γήπεδα είναι νόμιμα και πλέον τρέχουν τις διαδικασίες εκείνες για να υπάρχουν και οι προδιαγραφές από την ΕΠΟ. Ευχαρίστησε τον Δήμο Ιωαννιτών και την Τοπική Κοινότητα Κατσικάς για την στήριξη στην ομάδα και εξέφρασε την ελπίδα του πώς τα πάντα θα είναι έτοιμα πάνω σε αυτό το κομμάτι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Για την κερκίδα, τέλος, ανέφερε πώς φέτος θα κατευθυνθούν σε προσωρινή λύση, να νοικιάσουν δηλαδή κάποια και του χρόνου να γίνει τσιμεντένια με αποθηκευτικούς χώρους.
Από την πλευρά του, ο Γενικός Αρχηγός Πάνος Παπανικολάου επεσήμανε πώς με τόση δουλειά, έφεραν την ομάδα εκεί που της αρμόζει και πως στόχος είναι και η ανάδειξη του γιαννιώτικου ποδοσφαίρου.
Ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Κοντοδήμας ευχαρίστησε τη διοίκηση που μέσα από δυσκολίες κατάφερε να πάει την ομάδα στη Γ’ και ανταμείφθηκαν οι κόποι, τονίζοντας πώς στόχος είναι μία ανταγωνιστική ομάδα που θα κοιτάξει να αρχικά να σωθεί και να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία.
Έκανε σαφές πως δεν έκλεισε το ρόστερ και θα γίνουν 3-4 προσθήκες και παικτών που θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους, ενώ γνωστοποίησε πώς το πρώτο φιλικό είναι την επόμενη Τετάρτη (6.30 μ.μ ) με το Νεοχωρόπουλο και θα ακολουθήσουν με Σταυράκι, Καναλάκι, Αναγέννηση Άρτας και Κράψη.