Κοντά στον ΠΑΣ Γιάννινα ο μεσοεπιθετικός Χ. Ντομίνγκεθ

on .

NTOMINGES XOYAN

Έτοιμος να προχωρήσει στην τέταρτη καλοκαιρινή μεταγραφή του είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς όπως όλα δείχνουν θα ενισχυθεί με την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού Χουάν Ντομίνγκεθ.
Μετά την απόκτηση των δύο ακραίων αμυντικών, Σάλιακα και Πίρσμαν και του κεντρικού αμυντικού Κάργα, σειρά έχει η μεσαία γραμμή και το δημιουργικό κομμάτι και για τον λόγο αυτό ο Γιώργος Χριστοβασίλης και η διοίκηση του ΠΑΣ κινούνται για την απόκτηση ενός καταξιωμένου ποδοσφαιριστή.
Ο λόγος για τον Χουάν Ντομίνγκεθ, έναν ποδοσφαιριστή με σημαντική καριέρα στην Ισπανία, κυρίως στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο Χουάν Ντομίνγκεθ είναι 30 χρονών, γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου του 1990 και έχει ύψος 1,81. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ναρόν και στη συνέχεια πήγε στη δεύτερη ομάδα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Το 2009 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα της Λα Κορούνια και μέτρησε συνολικά 171 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 12 γκολ και μοιράζοντας και 2 ασίστ.
Ενδιάμεσα για μία σεζόν, το 2016-2017 αγωνίστηκε δανεικός στη Μαγιόρκα και είχε γεμάτη χρονιά με 31 συμμετοχές, ενώ σημείωσε 1 γκολ και μοίρασε και 1 ασίστ. Στη συνέχεια της καριέρας του ακολούθησε η επίσης ισπανική Ρέους, με την οποία μέτρησε 53 συμμετοχές σε 1,5 χρόνο παραμονής, ενώ πέτυχε και 6 γκολ.
Από τον Φεβρουάριο του 2019 πήγε στην Αυστρία για λογαριασμό της Στουρμ Γκρατς και τον 1,5 τελευταίο χρόνο διένυσε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του βήματα καθώς είχε συνολικά 46 συμμετοχές και πέτυχε 6 γκολ. Τη χρονιά που μας πέρασε είχε 28 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στο πρωτάθλημα, άλλα δύο τέρματα σε τέσσερα ματς στο Κύπελλο, ενώ αγωνίστηκε και στο Europa League
Δανεικός στο Καναλάκι ο Βασιλάκης
Εν τω μεταξύ, χτες υπήρξε μια ακόμα αποχώρηση από το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα, ο νεαρός Σπύρος Βασιλάκης δόθηκε δανεικός από τους Γιαννιώτες στο Καναλάκι και τον τοπικό Αχέροντα, ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.