Σε ρυθμούς προετοιμασίας οι γυναίκες του ΠΑΣ

on .

 pas gynaikes
• Έπιασαν δουλειά στη γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία ξεκίνησε προετοιμασία από την περασμένη Τετάρτη και από προχθές η αποστολή βρίσκεται στην Κόνιτσα όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Το παρών στην πρώτη προπόνηση που έγινε την Τετάρτη στο Νέο Κλειστό έδωσαν και οι δύο νεοαποκτηθείσες αθλήτριές μας, Αγγελική και Σταυριανή Βιντσηλαίου.
Αναλυτικά οι αθλήτριες: Ντίνα Σαρηγιαννίδου, Πανωραία Ντάλα, Μαρία Κατσαμούρη, Αγγελική Βιντσηλαίου, Σταυριανή Βιντσηλαίου, Έλενα Πάφη, Αγγελίνα Χρηστάκη, Μαίρη Χούλη και Νεφέλη Τσίπη.
Η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην ακριτική κωμόπολη θα επιστρέψει στα Γιάννινα και θα δώσει δυο δυνατά φιλικά παιχνίδια στο Νέο Κλειστό με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ολυμπιακό το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.
Μάλιστα, έχει ήδη γίνει γνωστό πώς θα πάρει μέρος και στο 2ο τουρνουά γυναικών BREAD FACTORY, το οποίο διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ελευθερία Μοσχάτου στο κλειστό του Μοσχάτου στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου.
Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τουρνουά φιλικών αγώνων με τη συμμετοχή της Ελευθερίας Μοσχάτου, του πρωταθλητή Ολυμπιακού, και των Εσπερίδων, στο οποίο θα βγουν σημαντικά συμπεράσματα λίγο πριν την έναρξη της σεζόν.
Πάτησαν Γιάννινα Κούπερ και Βεντρέλ
Στο μεταξύ δυο παίκτριες που αποκτήθηκαν από τον ΠΑΣ κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, έφτασαν στην πόλη μας τις προηγούμενες μέρες.
Η αρχή έγινε με την 25χρονη Power Forward Σαμάνθα Κούπερ που έφτασε στα Γιάννινα το μεσημέρι της Πέμπτης.
Την Καναδή αθλήτρια καλωσόρισαν στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Ζήκος, ο Γενικός Έφορος Τόλης Μιχαήλ, η φροντιστής της ομάδας Δανάη Χήτα και η συμπαίκτριά της, Μαρία Κατσαμούρη.
Η πρώτη σκόρερ και πρώτη ριμπάουντερ του περσινού πρωταθλήματος της Σουηδίας δήλωσε επίσης πολύ χαρούμενη που βρίσκεται στα Γιάννενα και πως είναι έτοιμη να βοηθήσει και με τη δική της απόδοση την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
H συνέχεια έγινε με την 22χρονη Ισπανίδα forward Άντζελα Βεντρέλ που έφτασε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή και την επόμενη μέρα ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.