Θρύλος Ιωαννίνων - Μολοσσοί στην πρεμιέρα

on .

eskabde

• Πραγματοποιήθηκαν, χθες, στα γραφεία της Ένωσης στο Αγρίνιο οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων σε Α’ και Β’ Κατηγορία των Ανδρών.
Η Α’ Κατηγορία της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδος απαρτίζεται και φέτος από δυο ομίλους των 10 ομάδων.
Οι γιαννιώτικες ομάδες είναι δυο και θα πάρουν μέρος στον Β’ όμιλο.
Η κληρωτίδα έβγαλε αντιμέτωπους στην πρεμιέρα τον Θρύλο Ιωαννίνων και τον Α.Σ Μολοσσών και το παιχνίδι θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας που εδρεύει ο Θρύλος, ενώ οι Μολοσσοί θα παίζουν στο Νέο Κλειστό.
Αναλυτικά η 1η αγωνιστική: Πρωτέας Ηγουμενίτσας- ΚΑΕ Παραμυθιάς, Α.Γ.Ο Φιλιππιάδας-Κερκυραϊκός, Θρύλος Ιωαννίνων- Α.Σ Μολοσσών, Φαίακας Κέρκυρας- Αίας Άρτας, Ιόνιος-Νικόπολη.
Η Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ
Στην Β’ Κατηγορία ΕΣΚΑΒΔΕ των Ανδρών υπάρχουν τρεις όμιλοι και οι ομάδες του Νομού Ιωαννίνων θα μετέχουν στον Β’ Όμιλο με 7 ομάδες.
Από τα Ιωάννινα, στο Νέο Κλειστό θα έχει έδρα η Γ.Ε Ηπείρου, στο Κλειστό Καλπακίου ο Α.Ο.Κ Πωγωνίου και στο ΔΑΚ Κόνιτσας ο Αίας Περιβλέπτου.
Η 1η αγωνιστική: Α.Ο.Κ Πωγωνίου- Α.Ο Λούρου, Αίας Περιβλέπτου- Γ.Ε Ηπείρου, Α.Ο Πάργα- Πήγασος Ηλιοβουνίου. Ρεπό: Α.Γ.Ο Θεσπρωτικού.