12-13 Σεπτεμβρίου ξεκινούν Α’ και Β’ Ερασιτεχνική!

on .

epsip

• Πραγματοποιήθηκε χθες και η κλήρωση για τα πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας με το βάρος να πέφτει κυρίως στην τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου με τον κ. Π. Δαβή να κάνει εκτενή ενημέρωση στις ομάδες.

Από κάθε σωματείο θα δηλωθεί ένας υπεύθυνος για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου σχετικά με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ενώ η Ένωση θα είναι συνεχώς στο πλευρό των ομάδων να δίνει κατευθύνσεις και όλες τις οδηγίες που χρειάζονται. «Προσωπική ευθύνη και ευαισθητοποίηση χρειάζεται», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δαβής…
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
Α’ Κατηγορία
1η αγωνιστική Α' Ομίλου: Ροδοτόπι- Ζωοδόχος, Πίνδος-Πωγωνάτος, Πέραμα-Νησί, Αγρ. Αστέρας- Κράψη, Σταυράκι-Ελεούσα, Αγία Μαρίνα-Νεοχωρόπουλο.
1η αγωνιστική Β' Ομίλου: Καστρίτσα- Μέτσοβο, Σερβιανά-Δροσοχώρι, ΑΕΜ-Λογγάδες, Βοτανικός- Ασβεστοχώρι, Ανατολή-Κοσμηρά, Πηγές-Χουλιαράδες.
Β’ Κατηγορία
Α' όμιλος: Κόντσικα-Περίβλεπτος, Πανζαγορισιακός-Ζίτσα, Βελισσάριο-Αμφιθέα, Πετσάλι- Κάστρο, Αμπελόκηποι- Βουνοπλαγιά, Κεφαλόβρυσο-ΑΕ Γιάννενα, Κληματιά-Πεντέλη
Β' όμιλος: Ελληνικό-Μηλιά, Χρυσοβίτσα-Ρωμανό, Πράμαντα- Αετορράχη, Ηλιόκαλη- Καππαδόκες, Δαφνούλα-Ραφταναίοι, Συρράκο-Πλατανιά, Κουτσελιό-Μουσιωτίτσα.