Παραιτήθηκε ο Γ. Οικονόμου από το Δ.Σ της ΠΑΕ!

on .

PAS GIANNINA SHMA

Η προσθήκη του car.gr μπροστά από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στην πρόσφατη κλήρωση της Super League ήταν φυσικό και επακόλουθο να πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις και δυσαρέσκεια τόσο στις τάξεις των φιλάθλων της γιαννιώτικης ομάδας, όσο και στη Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ευθεία ρήξη στις σχέσεις ΠΑΕ και Ερασιτέχνη επιβεβαιώθηκε χθες, μιας και με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ τάχθηκε αντίθετος σε οποιαδήποτε συνεκμετάλλευση του ονόματος και του σήματος της ομάδας. Ανέφερε δε πώς συμπλέει απολύτως με την πρόσφατη ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία γίνονταν λόγος για car...αγκιοζιλίκια, ενώ επιμένει ότι πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα από τις τάξεις της ομάδας άτομα που υπονομεύουν το σωματείο και παίζουν με τις ψυχολογίες μικρών παιδιών με όνειρα.

Το κερασάκι στην τούρτα, βέβαια, ήταν η γνωστοποίηση από τον Ερασιτέχνη πώς ο Πρόεδρός του Γιώργος Οικονόμου παραιτήθηκε ήδη από το ΔΣ της γιαννιώτικης ΠΑΕ, στο οποίο συμμετείχε ως εκπρόσωπος του ερασιτεχνικού σωματείου που είναι κάτοχος του 10% της ομάδας.
«Ο Ερασιτέχνης είναι αντίθετος σε κάθε διαπραγμάτευση, μεταβίβαση, επικαρπία ή συνεκμετάλλευση του σήματος του σωματείου το οποίο του ανήκει αποκλειστικά και έχει δοθεί μόνο για χρήση στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, όπως άλλωστε και το καταστατικό της αναφέρει.
Μπορεί να είναι Ανώνυμη Εταιρεία αλλά τα Γιάννενα είναι μια πόλη που ζει με την ομάδα και για την ομάδα. Εμείς σαν “μάνα “αυτής της ομάδας έχουμε χρέος να προστατεύσουμε το Όνομα και το Σήμα αυτής, που ουσιαστικά μας ανήκει», υπογραμμίστηκε μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.
Και επίσημα… αδειούχος ο ΠΑΣ
Εξετάστηκε χθες, από το τμήμα αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, ο φάκελος του ΠΑΣ Γιάννινα με την αρμόδια επιτροπή να δίνει το «πράσινο φως» χορηγώντας την άδεια.
Το τμήμα αδειοδότησης ενέκρινε και τον φάκελο του Απόλλωνα Σμύρνης και έτσι ολοκληρώθηκε μία διαδικασία κατά την οποία και οι 14 ομάδες της Super League 1, εξασφάλισαν τη σχετική αδειοδότηση.
Προ των πυλών ο Μπρένερ στον ΠΑΣ
Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα πώς η γιαννιώτικη ομάδα βρήκε τον εξτρέμ που έψαχνε, στον Αργεντινό Φαμπρίτσιο Μπρένερ της Μπελγκράνο.
Ο 22χρονος δεξιοπόδαρος χαφ αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Μπελγκράνο, καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες της. Από τον Ιανουάριο ως τον Δεκέμβριο του 2019 δόθηκε δανεικός στη Βίλα Νταλμίνε (16 συμ., 2 γκολ), ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στη Μπελγκράνο, με την οποία αγωνίστηκε τελευταία φορά τον Φεβρουάριο του 2020, καταγράφοντας 13 ματς και 2 τέρματα. Ο Μπρένερ είχε απασχολήσει και τον Ιωνικό, ο οποίος προσπάθησε να τον αποκτήσει δανεικό
Ξεκινάει το Σάββατο η Κ19
Τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 1 ξεκινάει το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου η Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα όπου στις 2 μ.μ στο Δημοτικό γήπεδο Πανοράματος Φυλής θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Τη φετινή χρονιά στη τεχνική ηγεσία της Κ19 θα βρίσκεται ο προπονητής Χρήστος Αγγέλης που αντικατέστησε τον Νίκο Μπαδήμα, βοηθό προπονητή του Αργύρη Γιαννίκη.