Νέο φιλικό τεστ για τον ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα (6 μ.μ.) κόντρα στον Λεβαδειακό

on .

PAS LEBADEIAKOS

Το πέμπτο φιλικό της καλοκαιρινής του προετοιμασίας θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα (6 μ.μ.) ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής και ο Αργύρης Γιαννίκης θα έχει τη δυνατότητα να τεστάρει την αγωνιστική πρόοδο των ποδοσφαιριστών του.
Στα τέσσερα προηγούμενα φιλικά ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε με 3-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έχασε 1-0 από τον Ολυμπιακό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, νίκησε 4-1 τον Θεσπρωτό στο ΠΕΑΚΙ, ενώ πέρασε νικηφόρα και από το Αγρίνιο επικρατώντας του Παναιτωλικού με 0-1 χάρη σε γκολ του Νάουμετς.
Στη σημερινή φιλική αναμέτρηση κόντρα στους Βοιωτούς, ο Αργύρης Γιαννίκης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και στα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, τον Ισπανό μέσο Χουάν Ντομίνγκεθ, αλλά και τον Αργεντινό στόπερ Ροντρίγκο Εραμούσπε. Αμφότεροι έχουν ξεκινήσει προπονήσεις και έχουν μπει στον κανονικό ρυθμό με την υπόλοιπη ομάδα, συμμετέχουν και στα οικογενειακά διτέρματα, επομένως ήρθε η ώρα να μπουν και σε συνθήκες αγώνα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Σάλιακας επέστρεψε χτες στις προπονήσεις μετά τον μικροτραυματισμό που είχε στο σαββατιάτικο φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής σήμερα. Αντίθετα, δεν θα αγωνιστούν οι Κάστρο και Οικονομόπουλος, οι οποίοι επίσης αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με τους Αγρινιώτες.
Υπενθυμίζεται ότι στο περσινό πρωτάθλημα της Super League 2 ο Λεβαδειακός είχε αποδειχτεί για ακόμα μια φορά «κακός δαίμονας» του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ήταν η μοναδική ομάδα που είχε καταφέρει να νικήσει το σύνολο του Αργύρη Γιαννίκη. Συγκεκριμένα, είχε επικρατήσει των Γιαννιωτών με 0-1 στο «Ζωσιμάδες» για την 13η αγωνιστική με γκολ του Μεχία στις καθυστερήσεις.
Κοντά στον Αργεντινό Μπρένερ
Φαίνεται πως η Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα η Αργεντινή θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στις φετινές μεταγραφικές αναζητήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που είχε ενημερώσει ο «Π.Λ». και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ότι θα αποκτηθεί φαίνεται πως βρέθηκε και είναι ο Φαμπρίτσιο Μπρένερ της Μπελγκράνο.
Όλα δείχνουν ότι ο 22χρονος Αργεντινός είναι ο εκλεκτός του Αργύρη Γιαννίκη για τα «φτερά» της επίθεσης και οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για Γιάννινα.
Για τον Μπρένερ είχε ενδιαφερθεί και ο Ιωνικός, ομάδα της Football League, όμως όλα δείχνουν ότι θα καταλήξει τελικά στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το θετικό με τον νεαρό Αργεντινό είναι πως πρόκειται για εξτρέμ που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στις δύο πλευρές της επίθεσης, τόσο αριστερά όσο και δεξιά, κάτι που σίγουρα αποτελεί ένα επιπλέον στοιχεία που λύνει τα χέρια του Αργύρη Γιαννίκη.
Ο Φαμπρίτσιο Μπρένερ είναι γεννημένος στις 26 Μαΐου 1998 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Μπελγκράνο πριν ανέβει στην πρώτη ομάδα το 2017. Τον Ιανουάριο του 2019 μετακόμισε με την μορφή δανεισμού στην Βίλα Νταλμινε για να πάρει χρόνο συμμετοχής πριν επιστρέψει στο τέλος του 2019 στην Μπελγκράνο.