Φιλική νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του ΠΑΟΚ 60-75 στη Θεσσαλονίκη

on .

paok pas

• Παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο μπάσκετ ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 60-75 του ΠΑΟΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.
Τα κορίτσια του Νίκου Δουβίτσα με την χθεσινή του εμφάνιση, πιστοποίησαν την καλή δουλειά που γίνεται στην περίοδο της προετοιμασίας και έδειξαν ότι φέτος μπορεί να είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε «κεφάλι» στο σκορ από νωρίς και ήδη το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου τον βρήκε προηγούμενο με double score 11-22.
Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερο δεκάλεπτο και με πιεστική άμυνα «έκλεισε» την ψαλίδα της διαφοράς με τις φιλοξενούμενες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο προηγούμενες με 27-33.
Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μειώσει και άλλο την διαφορά και την έφτασε στην minimum τιμή της στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (52-53) όμως η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα έδειξε σοβαρότητα και ωριμότητα στο τέταρτο δεκάλεπτο, η διαφορά επανήλθε σε διψήφιο αριθμό με τις Γιαννιώτισσες να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα, αλλά και τον Δουβίτσα να βγάζει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ξανά σε μερικές εβδομάδες σε επίσημο πλέον αγώνα!
Τα δεκάλεπτα: 11-22, 27-33, 52-53, 60-75

* * *
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κόουτς Δουβίτσας έκανε την εξής δήλωση: «Σε ένα βαθμό είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ένα ταξίδι και την κούραση της εβδομάδας. Προχωράμε. Έχουμε χρόνο να βελτιώσουμε κάποια λάθη και θα είμαστε έτοιμοι όταν χρειαστεί».