Σε τριήμερο ρεπό οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

shma pas

• Σε τριήμερο ρεπό μέχρι την Τετάρτη βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ισοπαλία (0-0) με τον Παναιτωλικό στο «Ζωσιμάδες» καθώς υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος της Super League για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League.
Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη δεν τα κατάφερε στα δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια. Ηττήθηκε από τη Λάρισα και έμεινε στην ισοπαλία με τον Παναιτωλικό. Πρακτικά δηλαδή πήρε μόλις 1 βαθμό και έχασε άλλους 5 πολύτιμους πόντους.
Στην ουσία οι Γιαννιώτες «αχρήστευσαν» το μεγάλο διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου. Βαθμολογικά όμως δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα με 9 βαθμούς βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και τον ξεπέρασε μόνο ο Ατρόμητος που κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Το κακό είναι ότι η ομάδα της Ηπείρου έμεινε για ακόμα μια αγωνιστική χωρίς νίκη στην έδρα της και το «Ζωσιμάδες» αποδεικνύεται φέτος αχίλλειος πτέρνα. Σε 4 παιχνίδια εντός έδρας ο ΠΑΣ έχει 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ ο συνολικός απολογισμός στις 8 πρώτες αγωνιστικές είναι 2 νίκες (με Ατρόμητο και Απόλλωνα Σμύρνης), 3 ισοπαλίες (με Παναιτωλικό, Άρη, Ολυμπιακό) και 3 ήττες (από ΑΕΚ, Λάρισα και Βόλο)
Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μπροστά του δύσκολο δρόμο και δυο πολύ δύσκολες εξόδους, αρχικά με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στη συνέχεια με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου. Ο Γιαννίκης γνωρίζει τις δυσκολίες του παιχνιδιού με τον Δικέφαλο του Βορρά, όμως ευελπιστεί ότι θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Επιστρέφει ο τιμωρημένος Λώλης, ενώ αισιοδοξία υπάρχει ότι θα είναι ετοιμοπόλεμοι και οι δύο τραυματίες, οι Κάστρο και Κρίζμαν.
Στην Εθνική Ελπίδων ο Λώλης
Τη φανέλα με το εθνόσημο θα φορέσει ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα Αλέξανδρος Λώλης ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων για τις αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με την Τσεχία και τη Σκωτία.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ αναχώρησε χτες για την Αθήνα και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 17 Νοεμβρίου μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της Εθνικής που έχουν επιλεγεί από το ομοσπονδιακό τεχνικό Γιάννη Γκούμα. Ο Λώλης θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει για πρώτη φορά συμμετοχή στα δύο παιχνίδια με Τσεχία (13/11) και Σκωτία (17/11) που θα διεξαχθούν στα πλαίσια του Δ' ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.