Επιστροφή στις προπονήσεις με το… βλέμμα στραμμένο στον ΠΑΟΚ

on .

pas shma

• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Αργύρης Γιαννίκης και ξεκίνησε η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και είναι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς οι Κάστρο και Κρίζμαν, στην Εθνική Ελπίδων ο Λώλης. Με φορτισμένες τις μπαταρίες μετά το τριήμερο ρεπό οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησαν από χτες ένα μικρό πρόγραμμα ατομικής και συνολικής βελτίωσης. Ο Αργύρης Γιαννίκης και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για τους αγώνες της Εθνικής στο Nations League, προκειμένου να διορθώσουν τις αδυναμίες της ομάδας τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι.
Μετά τη διακοπή ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια για τους Γιαννιώτες, αρχικά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στη συνέχεια με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Γι’ αυτό τον λόγο ο Γιαννίκης θέλει η ομάδα να είσαι το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Η χτεσινή προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και ασκήσεις φυσικής κατάστασης από τον γυμναστή Γιάννη Ντουρουντό και στη συνέχεια οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα εξασκήθηκαν σε παιχνίδια με τη μπάλα σε μικρούς χώρους, ενώ ακολούθησαν παιχνίδια τακτικής.
Το ευχάριστο για τον Αργύρη Γιαννίκη είναι ότι σε κάποια κομμάτια του χτεσινού προγράμματος συμμετείχαν οι Κάστρο και Κρίζμαν που επιστρέφουν μετά τον τραυματισμό τους. Ο Κολομβιανός Φάμπρι Κάστρο έλειψε από τα τελευταία τρία παιχνίδια με Ατρόμητο, Λάρισα και Παναιτωλικό, μια απουσία κομβικής σημασίας για τους Γιαννιώτες.
Από την άλλη, ο Κροάτης επιθετικός Σάντι Κρίζμαν μπήκε αλλαγή τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα με τη Λάρισα, ωστόσο έπαθε υποτροπή και απουσίασε κόντρα στον Παναιτωλικό. Από σήμερα αναμένεται να μπουν αμφότεροι στο κανονικό πρόγραμμα και θα τεθούν στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Από τις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα απουσιάζει με άδεια ο νεαρός Αλέξανδρος Λώλης, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός από την Ηγουμενίτσα θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει για πρώτη συμμετοχή στα δύο παιχνίδια, αύριο (13/11) με την Τσεχία και την ερχόμενη Τρίτη (17/11) με την Σκωτία, αναμετρήσεις στο πλαίσιο του Δ' ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Επίσης, με άδεια απουσιάζει και ο Παντελής Πανουργιάς, ο οποίος έχει εδώ και καιρό ένα πρόβλημα στη μέση. Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί στις 11:00 στο ΠΕΑΚΙ.