«Πάνοπλος» θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΣ

on .

proponisi pas

• Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και τον χτεσινοβραδινό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Σλοβενία στην τελευταία αγωνιστική του Nations League, η Super League επιστρέφει στην αγωνιστική δράση το προσεχές Σαββατοκύριακο και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δύσκολο εμπόδιο μπροστά του καθώς αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Μετά το ρεπό της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν χτες στις προπονήσεις όπου το μεγαλύτερο μέρος είχε ασκήσεις υποομαδικής και ομαδικής τακτικής με τον κ. Γιαννίκη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.
Στα Γιάννινα επέστρεψε και ο νεαρός Λώλης που έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ελπίδων κόντρα στη Σκωτία και έτσι ο Γιαννίκης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του ενόψει ΠΑΟΚ.

Συνεργασία με τις «Πηγές Κωστηλάτας»
Με μια ακόμα εταιρεία εμφιάλωσης της Ηπείρου θα συνεργαστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς μετά το «Ζαγόρι» και τον «Βίκο Ζαγοροχώρια» σειρά πήραν χτες οι «Πηγές Κωστηλάτας». Με χτεσινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία εμφιάλωσης και διάθεσης μεταλλικού νερού «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο».
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Μία νέα συνεργασία ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα μεταξύ της ομάδας μας και της εταιρίας εμφιάλωσης και διάθεσης φυσικού μεταλλικού νερού «ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ στην Ήπειρο». Σε μια καθοριστική και συνάμα κρίσιμη για όλους μας περίοδο, η «ένωση» μας με την εταιρία ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ Α.Ε και η παρουσία τους στο πλευρό του ΠΑΣ είναι κάτι παραπάνω από σημαντική».
Από την πλευρά της εταιρείας ο διευθυντής marketing, Νικόλας Παναγιώτου δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί μεγάλη χαρά για εμάς που από φέτος θα στηρίζουμε χορηγικά την πλέον ιστορική ομάδα του τόπου μας. Πιστεύουμε ότι μέσα από τη συνεργασία μας θα προκύψει και μια σειρά ενεργειών και δραστηριοτήτων που θα προάγουν τον αθλητισμό. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον ΠΑΣ και είμαστε δίπλα του για μια ακόμη επιτυχημένη πορεία στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος».