«Ετοιμοπόλεμος» ο Κάργας για τη «μάχη» του Ηρακλείου

on .

KARGAS PAS 1

• Ο Γιάννης Κάργας θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου αφού κατάφερε χτες να βγάλει κανονικά όλο το πρόγραμμα προπόνησης.

Έτσι λύνονται και τα χέρια του Αργύρη Γιαννίκη για το κέντρο της άμυνας καθώς θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ροντρίγκο Εραμούσπε, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκτός θα μείνει και ο Σάντι Κρίζμαν καθώς ο Κροάτης επιθετικός υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο και θα μείνει περίπου 20 ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Το χτεσινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής και μικρά σπριντ υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιάννη Ντουρουντού, μετά από την απαραίτητη αρχική προθέρμανση. Στη συνέχεια ο Αργύρης Γιαννίκης και οι παίκτες του δούλεψαν πάνω στην αμυντική τακτική, ενώ στο τελευταίο κομμάτι πραγματοποιήθηκε και δίτερμα 10Χ10.
Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει στις 12:00 στο «Ζωσιμάδες», καθώς ο Αργύρης Γιαννίκης έχει ζητήσει μία προπόνηση κάθε εβδομάδα να γίνεται στο Εθνικό Στάδιο.

Διαιτητής ο Τζήλος
Ο Αθανάσιος Τζήλος από τη Λάρισα ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ για να διαιτητεύσει την κυριακάτικη αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Βοηθοί του Τζήλου θα είναι ο Ανδρέας Μεϊντανάς από την Αχαΐα και ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από την Αρκαδία, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Πέτρος Τσαγκαράκης από τα Χανιά.
Διαιτητής VAR θα είναι ο Ανδρέας Ευαγγέλου από την Αθήνα και AVAR ο Ανδρέας Φωτόπουλος από την Αθήνα. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χρήστος Δαγκλής από τη Μακεδονία.

Έφυγε από τη ζωή ο Φάνης Νέσσης
Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς έφυγε από τη ζωή ο Φάνης Νέσσης, χαρακτηριστική και γνώριμη φιγούρα που πέρασε δεκαετίες ολόκληρες από τη γιαννιώτικη ομάδα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του ως φροντιστής.
Ο κυρ Φάνης, όπως τον γνώριζαν όλοι, άφησε την τελευταία του πνοή πλήρης ημερών σε ηλικία 95 ετών.
Ο Φάνης και η σύζυγος του Βούλα υπηρέτησαν ακούραστα για δεκαετίες την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στους ανθρώπους εντός της ομάδας, αλλά και στους φιλάθλους.
Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα και ο Σύλλογος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα.
Η γιαννιώτικη ΠΑΕ χαρακτήρισε τον εκλιπόντα κομμάτι της ομάδας και ότι θα μείνει αξέχαστος. Από την πλευρά του ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα έκανε λόγο για ακούραστο και μόνιμο εργάτη της ομάδας, ενώ οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα αποχαιρέτησαν την εμβληματική μορφή των αποδυτηρίων, στέλνοντας τα συλλυπητήρια τους προ τη σύζυγό του, Βούλα.