Να γίνει γραμμογράφηση για το Χαντμπωλ στο Κλειστό Παραμυθιάς

on .

kleisto paramythia

• Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Σουλίου Δημήτρη Καραγιάννη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας Βασίλης Κρανιώτης, έκανε γνωστό πώς στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παραμυθιάς δεν έχει γίνει γραμμογράφηση για το άθλημα της χειροσφαίρισης, ενώ λείπουν και τα τέρματα που χρησιμοποιούνται για το άθλημα.
Όπως επισημαίνει ο κ. Κρανιώτης το άθλημα της Χειροσφαίρισης είναι Ολυμπιακό Άθλημα και επομένως είναι υποχρεωτικό να διδάσκεται στα σχολεία σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, υπενθυμίζοντας ότι στο συγκεκριμένο Κλειστό έχουν διεξαχθεί αγώνες Χειροσφαίρισης και Τουρνουά από την Ε.Σ.Χ.Β, καθώς και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος έχει ζητήσει να προπονηθεί η Εθνική Ομάδα Ανδρών και Εθνική Εφήβων.
Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης ζητά από τον Δήμαρχο να γίνει η γραμμογράφηση, να τοποθετηθούν τέρματα χάντμπολ και ο ηλεκτρονικός πίνακας να περιλαμβάνει και το άθλημα της Χειροσφαίρισης όπως προβλέπεται από την Γ.Γ.Α και σύμφωνα με τους κανονισμούς των διεθνών Ομοσπονδιών στο Κλειστό Γυμναστήριο Παραμυθιάς.

Στο Μητρώο
ο Α.Ο Ιωαννίνων
Στο μεταξύ, με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εγγραφή του Αθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.