Και τώρα στροφή του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Μετά την σπουδαία νίκη με 2-3 στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στον ΠΑΣ Γιάννινα στρέφουν και πάλι την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι της Δευτέρας (08/02) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 21η αγωνιστική της Super League.
Πέρα από την πρόκριση η ομάδα της Ηπείρου πήρε και μια άτυπη ρεβάνς από τους Περιστεριώτες για την ήττα της περασμένης Κυριακής με 0-1 στο «Ζωσιμάδες» για το πρωτάθλημα.
Μάλιστα, το παιχνίδι της Τετάρτης και ο αποκλεισμός του Ατρομήτου αποτέλεσε και το «κύκνειο άσμα» του Νταμίρ Κάναντι.
Ο Αυστριακός τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Περιστερίου.
Η χθεσινή προπόνηση
Κατά την χθεσινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε 3 γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν 90 λεπτά ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι πρόγραμμα αποφορτισης κι αποκατάστασης στο γήπεδο. Το πρόγραμμα του 3ου γκρουπ παιχτών περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις συναρμογής κι αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.
Οι Ντομίνγκεζ κι Εραμούσπε προπονήθηκαν κανονικά και εκτός απροόπτου θα ακολουθήσουν κανονικά την αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό την Δευτέρα, σε αντίθεση με τον Σιόντη, ο οποίος ακολούθησε μέρος του προγράμματος καθώς δεν είναι 100% έτοιμος και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο ματς του Αγρινίου.