Ο διαιτητής Κατσικογιάννης στο Ιωνικός - Λεβαδειακός

on .

sl2

• Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τη διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής και προτελευταίας του πρώτου γύρου.
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το ντέρμπι κορυφής που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Νίκαιας στην Αττική (αύριο, 2.45 μ.μ ΕΡΤ3) ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ιωνικό(17 β) και τον Λεβαδειακό (16 β).
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ηπείρου με βοηθούς τους Φραγκούλη από τον Σύνδεσμο Πρέβεζας/Λευκάδας και Μανασή από τα Τρίκαλα.
Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ηπείρου στο πρωτάθλημα Καραϊσκάκης Άρτας δοκιμάζεται σήμερα στη Δράμα με αντίπαλο τη Δόξα. Η αρτινή ομάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική με αντίπαλο τα Τρίκαλα(1-0), βρίσκεται στην προτελευταία θέση με έξι βαθμούς και θέλει να φύγει από τη Δράμα με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σήμερα, 2.30 μ.μ. Εργοτέλης-Παναχαϊκή (ΕΡΤ3), 2.45 μ.μ Δόξα Δράμας-Καραϊσκάκης (Ertsports). Αύριο, 2 μ.μ Απόλλων Λάρισας-Χανιά (Ertsports 2), 2.45 μ.μ Τρίκαλα-Διαγόρας (Ertsports 3), Ιωνικός-Λεβαδειακός (ΕΡΤ3), Ξάνθη-ΟΦ Ιεράπετρας (Ertsports).