Ηττήθηκαν στην πρεμιέρα (2-0) από τον Άρη τα Γιάννενα WFC

on .

giannena wfc

• Τα δύο γκολ της Σαββίδου έκαναν τη διαφορά στην αναμέτρηση του Άρη με τα Γιάννενα WFC στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Α' Εθνικής Γυναικών που έγινε χθες στο στο γήπεδο Αγίου Βασιλείου.
Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, οι παίκτριες του Αντώνη Κοζανίτη, μπήκαν αρκετά διαβασμένες, κρατώντας πολύ καλή αγωνιστική στάση, απέναντι στην έμπειρη ομάδα του Άρη, ενώ παράλληλα στάθηκαν και αρκετά άτυχες, καθώς δέχθηκαν γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν η Προξένου με ωραία σέντρα βρήκε την Σαββίδου, η οποία με σουτ από τα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 και δίνοντας στην ομάδα της το προβάδισμα σε ένα πολύ καλό χρονικό σημείο.
Στο δεύτερο μέρος, όλα κύλησαν στραβά για την γιαννιώτικη ομάδα, καθώς πέραν του δεύτερου τέρματος που δέχθηκε στο 61' και πάλι από την Σαββίδου, η οποία εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της ομάδας των Ιωαννίνων, έμεινε και με παίκτρια λιγότερη, όταν στο 65' αποβλήθηκε από το ματς η Γιωτίτσα με κόκκινη κάρτα για το σκληρό της μαρκάρισμα σε παίκτρια της αντίπαλης ομάδας.
Οι γηπεδούχες, συνέχισαν την υπέροχη τους στο δεύτερο ημίχρονο και στο 78' είχαν και δοκάρι με την Κοκοβιάδου, η οποία από θέση βολής στόχευσε στο κάθετο δοκάρι της Χατζηλαζάρου.
Τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού, η ευκαιρία της Κοκοβιάδου, με δυνατό σουτ, το οποίο και εξουδετέρωσε εντυπωσιακά η Χατζηλαζάρου.
Το 2-0 παρέμεινε μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης, με τις γηπεδούχους να παίρνουν το πρώτο τρίποντο.
Διαιτησία: Μιχαηλίδης(Σηπάκης-Βλαδικάς) Πέλλας
Άρης: Μαργαρίτη, Νταφοπούλου (88' Παρούση), Μαλισιώρα, Πίτση(88' Οικονομίδου), Πελεκούδα, Τζόρτζεβιτς, Μουστάκη, Προξένου, Θεοδωράκη (66' Τζήσιου), Κοκοβιάδου, Σαββίδου (72' Μοσχίδου).
Γιάννενα WFC (Αντώνης Κοζανίτης): Χατζηλαζάρου, Σεφεριάδη (69' Τόλη), Μπεκιάρη (82' Κουκιά), Γιωτίτσα, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Δασιοπούλου, Τσιούρη (46' Ντόβα), Καραγιαννίδου (90' Τολού), Κατσάνου (90' Μπούμπα), Νικολάου.