Τέταρτος ο Στέφανος Ντούσκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

on .

ntouskos

• Με τους κορυφαίους σκιφίστες της Ευρώπης αναμετρήθηκε ο Στέφανος Ντούσκος στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Ανδρών – Γυναικών που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες στο Βαρέζε της Ιταλίας, αμέσως μετά την προολυμπιακή ρεγκάτα, από την οποία ο Πρωταθλητής του Ν.Ο.Ι. εξασφάλισε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Ο σπουδαίος Γιαννιώτης κωπηλάτης κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος κάνοντας δύο εξαιρετικές κούρσες σε προκριματικό και ημιτελικό, έχασε όμως το μετάλλιο κυριολεκτικά στο... νήμα. Στα τελευταία μέτρα της κούρσας πέρασε στην τρίτη θέση ο Πολωνός Ζούμτσουκ τερματίζοντας σε χρόνο 6:51.85 με τον Στέφανο να τερματίζει τέταρτος με 6.52.34. Δηλαδή, το χάλκινο μετάλλιο χάθηκε για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο!
Παρόλα αυτά, όπως τονίζει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων σε ανακοίνωσή του, «ο Στ. Ντούσκος, όπως εξάλλου και η ελληνική Δίκωπος των Γυναικών με τις Χριστίνα Μπούρμου - Μαρία Κυρίδου που επίσης κατέκτησαν την τέταρτη θέση στο αγώνισμά τους απέδειξαν το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο βάζοντας τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

Συγχαρητήρια Π.Ν.Ο.Ι.
Tα συγχαρητήριά του στον αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, Στέφανο Ντούσκο, «για την πανάξια πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς και για την εξαιρετική του εμφάνιση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας», εκφράζει ο Περιβαλλοντικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων (Π.Ν.Ο.Ι.).
Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, «τα Γιάννενα αποτελούν διαχρονικά κέντρο της κωπηλασίας, ενός αθλήματος που και ο Σύλλογός μας υπηρετεί και αναπτύσσει από διετίας στην πόλη μας». Ο Π.Ν.Ο.Ι. καταλήγει ευχόμενος κάθε επιτυχία στον Στέφανο στους αγώνες του Τόκιο, με τη σημείωση ότι «μέσα στις καρδιές μας είναι Ολυμπιονίκης»!