Χωρίς τον Μ. Πίρσμαν στο Βόλο ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PIRSMAN PAS

• Χωρίς τον Βέλγο αμυντικό Μάρβιν Πίρσμαν θα παραταχθεί στο Πανθεσσαλικό ο ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου (17/4) με αντίπαλο τον Βόλο για την 4η αγωνιστική των play out στη Super League.
Ο Πίρσμαν υπέστη τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο στο παιχνίδι με τη Λαμία και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ωστόσο θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός για 10-15 μέρες προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ συνεχίστηκε χθες όπου μετά την προθέρμανση δόθηκε βάρος στην επιθετική τακτική. Ο Αργύρης Γιαννίκης όπως είπε και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Λαμία θα αρχίσει να δίνει ευκαιρίες και σε ποδοσφαιριστές που έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής προκειμένου να δει και αυτός αλλά και η διοίκηση τι μπορεί να προσφέρουν.

Ξεκινούν οι προπονήσεις στις Κ19
Μετά από σχεδόν 6 μήνες αγωνιστικής απραξίας εντός των ημερών αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις τα τμήματα υποδομών Κ19 της Super League. Η επιτροπή θα δώσει σήμερα το πράσινο φως στις ομάδες οι οποίες ατύπως έχουν ενημερωθεί με σκοπό να προετοιμαστούν και να μην χάσουν χρόνο για την επανέναρξη. Η αρχή θα γίνει με τις μεγαλύτερα ηλικιακά τμήματα και πρώτα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ομάδων Κ19 και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν αυτές των Κ17 και Κ15.