Θλάση ο Μιλιντσεάνου,ισχιαλγία ο Κάργας

on .

MILINTSEANU PAS GIANNINA 19 04 2021

• Τα προβλήματα τραυματισμών στον ΠΑΣ Γιάννινα αυξάνονται αντί να μειώνονται όσο πλησιάζει η ώρα για τον κρίσιμο επαναληπτικό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τον Μιλιντσεάνου που υπέστη θλάση στον προσαγωγό στον Βόλο και τον Κάργα που ταλαιπωρείται από ισχιαλγία.
Ο Γιάννης Κάργας ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής και έμεινε εκτός από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο 26χρονος Κιλκισιώτης αμυντικός τελικά υποφέρει από ισχιαλγία και πιθανότατα θα προστατευθεί με τον Παναιτωλικό το Σάββατο ώστε να προλάβει τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.
Η ατυχία χτύπησε την πόρτα και του Νικολάε Μιλιντσεάνου. Ο Μολδαβός επιθετικός ήταν δηλωμένος στο βασικό σχήμα κόντρα στον Βόλο, όμως αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση στο Πανθεσσαλικό και τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα πήρε ο Παμλίδης. Ο Μιλιντσεάνου εξετάστηκε από τον γιατρό του ΠΑΣ Γιάννινα, Σταύρο Ριστάνη και η πρώτη εκτίμηση είναι θλάση στον προσαγωγό, κάτι όμως που θα διαπιστωθεί επακριβώς με τη σημερινή μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί ο επιθετικός της γιαννιώτικης ομάδας. Αν πάντως επαληθευτεί η αρχική διάγνωση για τον Μιλιντσεάνου τότε θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τον αγώνα της χρονιάς με τον Ολυμπιακό.
Τέλος, ο Πίρσμαν συνεχίζει την αποθεραπεία του για το τράβηγμα που υπέστη στον οπίσθιο μηριαίο και από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο Βέλγος αριστερός μπακ ενδεχομένως να προλάβει ακόμα και το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό.
Αρχίζει η προετοιμασία για Παναιτωλικό
Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε Κυριακή και Δευτέρα ο Αργύρης Γιαννίκης και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την Σαββατιάτικη (24/04) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο «Ζωσιμάδες» για την 5η αγωνιστική των Play Out της Super League.