Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Κρίζμαν και Κάργας

on .

KRIZMAN PAS 1

• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Αργύρης Γιαννίκης και ξεκίνησε η προετοιμασία για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν πριν το Πάσχα, με τον Παναιτωλικό το Σάββατο ( 3.00 μ.μ.) στο «Ζωσιμάδες και με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη (28/04).
Η χτεσινή προπόνηση είχε ευχάριστα νέα για τον Αργύρη Γιαννίκη καθώς μπήκαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων οι Γιάννης Κάργας και Σάντι Κρίζμαν. Η ισχιαλγία δεν φάνηκε ικανή να κρατήσει τον Κάργα για αρκετές ημέρες εκτός προπονήσεων. Ο 26χρονος Κιλκισιώτης αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα είναι δυνατό παιδί και γερό «σκαρί» και επέστρεψε σχεδόν άμεσα παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις.
Επίσης, μετά από περίπου 1,5 μήνα επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κρίζμαν που φαίνεται να ξεπερνάει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στη γάμπα. Η επιστροφή του Κρίζμαν λύνει εν μέρει και τα χέρια του Αργύρη Γιαννίκη καθώς ο Μολδαβός Μιλιντσεάνου υπέστη θλάση στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν το παιχνίδι με τον Βόλο. Τέλος, ο Βέλγος Πίρσμαν πάει καλά στην αποθεραπεία του για το τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο και εκφράζεται αισιοδοξία ότι ίσως προλάβει και τον αγώνα του Σαββάτου με τους Αγρινιώτες.
Μετά την αρχική προθέρμανση η χτεσινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα σε περιορισμένους χώρους, αλλά και τακτικό παιχνίδι στο μεσαίο τρίτο του γηπέδου στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχιστεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση την ίδια ώρα, δηλαδή στις 17:00, στο Πανηπειρωτικό.
Φήμες για μεταγραφή  του Λώλη
Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε μέσω δημοσιευμάτων χτες για μεταγραφή του νεαρού Αλέξανδρου Λώλη από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Ολυμπιακό, κάτι όμως που δεν επαληθεύεται μέχρι στιγμής.
Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός από την Ηγουμενίτσα ήρθε στα Γιάννινα και την Κ 15 με προτροπή του τότε προπονητή Τάσου Ανθυμιάδη. Μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα ο 17χρονος τότε Λώλης υπέγραψε το καλοκαίρι του 2019 συμβόλαιο και στις 1 Δεκεμβρίου 2019 έκανε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα στην νίκη με 2-0 επί του Πλατανιά.
Οι εμφανίσεις του Λώλη στην Super League 2, αλλά και φέτος στο πρωτάθλημα της Super League προσέλκυσαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Οι φήμες αναφέρουν ότι τον περασμένο Νοέμβριο υπήρξε ενδιαφέρον από την γερμανική Στουτγκάρδη, αλλά και από ομάδα της Ιταλίας.
Βλέποντας το μεταγραφικό «κλικ» που έκανε ο Λώλης σε αρκετές ομάδες ο Γιώργος Χριστοβασίλης έκανε επέκταση στο συμβόλαιο του μέχρι το 2023. Οι 10 φετινές συμμετοχές του Λώλη (8 στο πρωτάθλημα και τα play out και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας) έχουν προσελκύσει ομάδες όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό και οι φήμες περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό αποδίδονται σε παιχνίδια μάνατζερ και συνεργαζόμενων δημοσιογράφων.