«Τρέχει» να προλάβει τον Ολυμπιακό ο Πρίσμαν

on .

PEERSMAN PAS

• Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της Σαββατιάτικης (24/04) αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Ζωσιμάδες για την 5η αγωνιστική των Play Out της Super League.

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία των Γιαννιωτών για το παιχνίδι το Σάββατο του Λαζάρου με τον Παναιτωλικό.

Τα ευχάριστα νέα για τον Αργύρη Γιαννίκη ήρθαν την Τρίτη καθώς επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων οι Κάργας και Κρίζμαν.

Ο Κάργας ξεπέρασε την ισχιαλγία που τον ταλαιπωρούσε και ακόμα και χτες δεν ένιωσε κάποια ενόχληση. Το ζητούμενο για τον Κρίζμαν είναι κάτα πόσο βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα καθώς έχει μείνει εκτός δράσης για περίπου 1,5 μήνα και δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Από την άλλη, ο Πίρσμαν ξεκίνησε ήδη ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και συνεχίζεται η αποθεραπεία του για το τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο Βέλγος αριστερός μπακ της γιαννιώτικης ομάδας δεν θα προλάβει, όπως όλα δείχνουν, το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ωστόσο μάλλον θα είναι διαθέσιμος για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό τη Μεγάλη Τετάρτη (28/04).

Το πρόγραμμα της χτεσινής προπόνησης περιελάμβανε αρχικά προθέρμανση και στη συνέχεια ασκήσεις με τη τη μπάλα και υποομαδική τακτική σε μορφή τουρνουά.

Στη σημερινή προπόνηση στις 12:00 στο ΠΕΑΚΙ ο Αργύρης Γιαννίκης θα δουλέψει με τους παίκτες του πάνω στην τακτική προσέγγιση του σαββατιάτικου αγώνα.