Υπέκυψε στην επανάληψη Καναλάκι-Θύελλα Κατσικάς 4-1

on .

Katsika

• Παρά το γεγονός πώς το ξεκίνημα του αγώνα ήταν ιδανικό για τη Θύελλα Κατσικάς, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 4-1 από τον Αχέροντα Καναλακίου για την 6η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό. Η ομάδα του Καναλακίου οδηγεί την κούρσα με 16 βαθμούς.
Μόλις στο 4’ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μανιώτη και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, με τον Μπλέτσα να ευστοχεί για το 0-1. Ο Αχέρων πήρε τα ηνία του αγώνα από εκείνο το σημείο και έπειτα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με κεφαλιά του Βέρμπη από εκπληκτική σέντρα του Κυριάκη, ο οποίος είχε καλή στιγμή στο 27’.
Καταιγιστική η ομάδα του Καναλακίου στην επανάληψη. Στο 49’ Εντελώς ο Βέρμπης αυτή τη φορά σε ρόλο δημιουργού, βρήκε ωραία τον Πότση και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πατσιούρα για το 2-1. Ο Πατσιούρας είπε όχι δυο φορές σε σουτ του Ζδράβου στο 56’, ενώ στο 63’ ο Βασιλάκης έκανε το 3-1 με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Αναστασιάδη. Ο τερματοφύλακας της Θύελλας αποσόβησε τα χειρότερα για την ομάδα του στο 83΄, όταν πραγματοποίησε νέα διπλή φοβερή απόκρουση ύστερα από σουτ που έκανε ο Κωνσταντίνου αλλά και στις προσπάθειες των Μανιώτη και Εμβραίζογλου.
Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ντόκο.
Διαιτησία: Νίκου(Μάνος- Βάτος) Άρτας
Αχέρων Καναλακίου (Τζιάρρας): Βλάχος, Ζδράβος (73’ Κωνσταντίνου), Βασιλειάδης (58’ Τάτσης), Βασιλάκης, Φράγκος, Μανιώτης, Πότσης, Κυριάκης (67’ Εμβραίζογλου), Βέρμπης (73’ Λύγκας), Ντόκος, Αναστασιάδης (73’ Ερέκι).
Θύελλα Κατσικάς (Γκούρας): Πατσιούρας, Μελιγγιώτης (61’ Περβανάς), Ψαρράς, Λισγάρας, Μιχαηλίδης (75’ Πάνος), Τσουμάνης (75’ Μαρούλης), Φαρμάκης (61’ Παπαρούνας), Ρίζος, Γούλας (61’ Παπαρούνας), Νάνος, Μπλέτσας.