Ντούμπλαραν τις νίκες, Βασίλισσα Θράκης - Γιάννενα WFC 0-1

on .

GIANNENA WFC

• Με τη φόρα της νίκης με αντίπαλο την Καστοριά την περασμένη αγωνιστική, η γυναικεία ομάδα Γιάννενα WFC έφτασε αισίως στη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, καθώς επικράτησε με σκορ 0-1 της Βασίλισσας Θράκης στο γήπεδο της Α.Ε Θαλασσιάς στην Ξάνθη για την 3η αγωνιστική.
Η ομάδα του Αντώνη Κοζανίτη στερήθηκε σε αυτό το ματς των υπηρεσιών των Τσιούρη και Ράπτη.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο για τις δύο ομάδες.
Τα Γιάννενα WFC ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τις γηπεδούχες, κάνοντας το 0-1 στο 14’ με σουτ της Κατσάνου. Στην επανάληψη, η γιαννιώτικη ομάδα είχε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της. Στο 60’ η Μαγγοπούλου είπε όχι σε τετ α τετ της Κατσάνου, στο 65’ είχε απάντηση σε σουτ της Καραγιαννίδου και στο 85’ η Παπαδημητρίου αστόχησε με κεφαλιά σε κενή εστία.
Βασίλισσα Θράκης: Μαγγοπούλου, Κορέτσι (76΄ Χαραλαμπίδου), Μαυρομάτη, Σταυρου, Μπουργουτζόγλου, Κατσαρού, Μετοικίδου (36΄ Γρηγοριάδου), Καζαντζίδου, Κυριαζίδου, Βλάχου, Τσακμάκη (55΄ Χασιώτη).
Γιάννενα WFC: Χατζηλαζάρου, Νικολάου, Μπεκιάρη (89’ Αυγέρη), Γιωτίτσα, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Κώτση (50’ Σεφερειάδου), Μαργώνη, Καραγιαννίδου (73’ Ντόβα), Κατσάνου (89΄Γκλίναβου), Δασιοπούλου (73’ Τόλη).