Σπουδαίο διπλό για Θύελλα, 0-1 τον Αμβρακικό Λουτρού

on .

KATSIKA

• Αποφασισμένη να δώσει μέχρι τέλους τη μάχη να παραμείνει στην κατηγορία είναι η Θύελλα Κατσικάς που επικράτησε με σκορ 0-1 του Αμβρακικού Λουτρού με γκολ του Πάνου στις καθυστερήσεις και έφτασε τους 7 βαθμούς μετά από 8 αγώνες στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Στο πρώτο ημίχρονο, η απόδοση της Θύελλας υπήρξε αρκετά ικανοποιητική και θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον δυο γκολ με τις ευκαιρίες που δημιούργησε με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Μπλέτσα.

Στο 8’ ο Τσουμάνης έκανε το σουτ αλλά ο Βασιλειάδης μπλόκαρε τη μπάλα. Η επόμενη αξιόλογη στιγμή του αγώνα ανήκε στη Θύελλα, όταν στο 19’ ο Ρίζος από δεξιά έκανε τη σέντρα, ο Μπλέτσας όμως δεν μπόρεσε να κάνει «γεμάτη» την κεφαλιά και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Θεοδώρου στο 32’ πάσαρε στον Παπακίτσο, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πατσιούρα. Στο επόμενο λεπτό ο Βασιλειάδης μπλόκαρε τη μπάλα σε σουτ του Γούλα και στο 41’ η Θύελλα κέρδισε πέναλτι. Η μπάλα από σουτ του Τσουμάνη, βρήκε στο χέρι του Παγώνη, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, ο Μπλέτσας το εκτέλεσε αλλά ο γκολκίπερ του Αμβρακικού μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 44’ και πάλι η τύχη δεν χαμογέλασε στη Θύελλα, μιας και ο Στασινόπουλος έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή σε σουτ του Παπαρούνα. Στην επανάληψη, μέχρι το 63’ ο Ρίζος επιχείρησε τρία σουτ από πλευράς Θύελλας αλλά ήταν άστοχα, ενώ οι όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων να βγουν μπροστά διαβάζονταν εγκαίρως και πριν τη τελική πάσα από την άμυνα της Θύελλας. Στο 78’ ο Λιμάνσι έβγαλε τη σέντρα, ο Παπακίτσος έκανε την κεφαλιά ψαράκι αλλά ο Περβανάς παρενέβη και έδιωξε σε κόρνερ. Το γκολ που έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης πέτυχε ο Κώστας Πάνος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Κολιούσης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο στόπερ της Θύελλας πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Βασιλειάδη για το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, μιας και στο 90+3 αποβλήθηκαν οι Περβανάς και Παπακίτσος λόγω αψιμαχίας που είχαν.
Διαιτησία: Φίτσας (Κέφης-Νάστος) Πρέβεζας.
Αμβρακικός Λουτρού (Γιάκος): Βασιλειάδης, Κακιώνης, Στασινόπουλος, Καλπακούλας (83’ Γκανάλας), Μικές, Θεοδώρου (46’ Δήμος Λ.), Παγώνης, Παπαχρονόπουλος, Λιμάνσι (89’ Καζανάς), Ζοτάι (46’ Σπανός), Παπακίτσος.
Θύελλα Κατσικάς (Γκούρας): Πατσιούρας, Μελιγγιώτης (40’ Περβανάς), Λισγάρας, Ψαρράς, Πάνος, Τσουμάνης (81’ Νάνος), Γούλας (67’ Πολυχρόνης) , Φαρμάκης, Μπλέτσας, Παπαρούνας, Ρίζος (81’ Κολιούσης).