Σταμάτησε στον Αντωνόπουλο,ΠΑΣ-ΑΕΛ 1-1

on .

k19

• Με ήρωα τον τερματοφύλακα Αντωνόπουλο, που έπιανε τα άπιαστα, η Λάρισα απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα σε εξ΄ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Κύρκο, Μαχαιρά, Μίνα και Ρίζο.
Οι φιλοξενούμενοι κόντρα στη ροή του αγώνα εκμεταλλεύτηκαν στο 33’ την αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΣ μετά τη σέντρα του Τσέλα με τον Σταμάτη να στέλνει με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο 45’ όταν ο Γερονικολός έκανε τη σέντρα και ο Ρίζος με πλασέ έκανε το 1-1.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μονότερμα για τον ΠΑΣ, ωστόσο έπεσε επάνω στον εξαιρετικό Αντωνόπουλο που με τις επεμβάσεις του κράτησε το 1-1.
Στο 74’ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μπαγιώτας της Λάρισας.
Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Θανασιάς-Τσάντας) Ηπείρου.
ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Γκρέστας (46’ Πήλιος), Ρίζος, Πόγιας (46’ Λάμα), Τσιούτσιος, Τσέλιος, Γερονικολός (60’ Μαχαιράς), Μπούμπας, Μίνα, Κύρκος (88’ Μπέλλος), Ζώνιος (46’ Φερεντίνος).
Λάρισα: Αντωνόπουλος, Χατζή (64’ Ζέρβας), Τσέλα, Μπαγιώτας, Παπακωνσταντίνου, Αγγελούλης, Μιλτιάδης, Νινίκας, Κούκος (64’ Μυλωνάς), Κυρδάκος (83’ Δράκος), Σταμάτης (89’ Πλακιάς).