Ολοκληρώθηκε το προπονητικό τιμ της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

on .

STAIKOS THANASHS PAS

• Συμπληρώθηκε χτες και επίσημα το καρέ των προπονητών που θα αποτελέσουν το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα για την επόμενη σεζόν 2021-2022 καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψη του Θανάση Στάικου ως βοηθού προπονητή και άμεσου συνεργάτη του Ηρακλή Μεταξά στον πάγκο των Γιαννιωτών.
O 40χρονος Θανάσης Στάικος από το Λυγουριό Αργολίδας είχε αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής σε ομάδες αρκετές ομάδες όπως ο Βύζας Μεγάρων, ο Ηλυσιακός, ο Παναιγιάλειος και η Ερμιονίδα ενώ στα πρώτα του προπονητικά βήματα έκατσε στον πάγκο του Παναρκαδικού και της Ερμιονίδας.

Ο Στάικος γνωρίζεται προσωπικά με τον Χριστοβασίλη καθώς συνυπήρξαν στον Ηλυσιακό όταν ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα είχε τα ηνία της αθηναϊκής ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει: «Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Θανάση Στάικο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή από σήμερα. Ο κ.Στάικος έχει εργαστεί στο παρελθόν ως πρώτος προπονητής στον Παναρκαδικό και την Ένωση Ερμιονίδας».
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Θανάσης Στάικος σημείωσε ότι: «Είναι μεγάλη μου τιμή να ανήκω στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη και τον προπονητή κ. Μεταξά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.

Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να εκπληρωθούν οι στόχοι του συλλόγου».

Το καρέ του τεχνικού επιτελείου
Η εμπειρία με τα νιάτα και τη φιλοδοξία συνδυάζονται στο νέο καρέ του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τις επιλογές του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Ο 54χρονος Ηρακλής Μεταξάς έχει αρκετή εμπειρία από ακαδημίες γερμανικών ομάδων, όμως θα δουλέψει για πρώτη φορά στον πάγκο ελληνικής ομάδας. Είναι αρκετά διαβασμένος για τον ΠΑΣ που δημιούργησε ο Αργύρης Γιαννίκης και θα θελήσει να φτιάξει μια ομάδα με επιθετική φιλοσοφία που θα παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο.
Βοηθός του Μεταξά θα είναι ο 40χρονος Θανάσης Στάικος.

Όπως και στην περίπτωση του Μπαδήμα, ο Χριστοβασίλης έδωσε το πόστο αυτό σε άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του. Πρόκειται για νέο και φιλόδοξο τεχνικό που βρίσκεται στην αρχή της προπονητικής του καριέρας.
Προπονητής φυσικής κατάστασης θα παραμείνει για τρίτη χρονιά ο Γιάννης Ντουρουντός.

Ο 43χρονος γυμναστής έχει επιδείξει επιτυχημένο έργο στον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι ιδιαίτερα συμπαθής στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, αλλά και των φιλάθλων της ομάδας.

Ο Ντουρουντός έχει προυπηρεσία και ανάλογη εμπειρία για την εξαιρετική επαγγελματική εκγύμναση των παικτών της γιαννιώτικης ομάδας. Νέος προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Σλόμπονταν Σούιτσα, ο οποίος είναι 66 χρονών όμως ανήκει στην περίφημη σερβική σχολή τερματοφυλάκων.

Ο Σούιτσα βρίσκεται στην Ελλάδα 21 χρόνια και παρά την κάπως προχωρημένη ηλικία του ο Χριστοβασίλης εμπιστεύτηκε την εμπειρία του καθώς έχει δουλέψει πολλά χρόνια σε τοπ επίπεδο. Τ

έλος, όσον αφορά το μέλλον του Νίκου Μπαδήμα που υπήρξε δύο χρόνια ως βοηθός προπονητή του Αργύρη Γιαννίκη αυτό θα αποφασιστεί σε συζήτηση που θα κάνει ο ίδιος με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Χριστοβασίλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαδήμας είναι μέχρι στιγμής επικεφαλής των τμημάτων υποδομής της γιαννιώτικης ομάδας.