Κ19 ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 3-1

on .

k19

Με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Φερεντίνο ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε, μετά από τέσσερις αγωνιστικές, στις νίκες επικρατώντας με σκορ 3-1 του Βόλου.
Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος από την ομάδα του Βόλου και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε και έκανε την ολική ανατροπή. Ωστόσο υπάρχουν δύο καίριες και σημαντικές αποφάσεις του διαιτητή Μαγγιώρου που έχουν παίξει ρόλο στη διαμόρφωση του σκορ.
Ο Μίνα στο 5’ έκανε το σουτ αλλά μπλοκαρε τη μπάλα ο Πουλιανάς. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Γιαννιώτες στο 10’, όταν ο Φερεντίνος έκανε το σουτ και ο Πουλιανάς απέκρουσε τη μπάλα με τα πόδια, στη συνέχεια ο Φερεντίνος έκανε νέο σουτ αλλά και πάλι ο γκολκίπερ των Βολιωτών είχε απάντηση. Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 13’ με τον Τσαρούχα.
Ο Βόλος ζήτησε πέναλτι στο 15΄ σε ανατροπή του Παπαθανασίου από τον Πήλιο με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι ωστόσο το βίντεο δείχνει υπάρχει ανατροπή. Στο 19’ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ίννου, την εκτέλεση του ανέλαβε ο Φερεντίνος ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 22΄σουτ του Φερεντίνου απέκρουσε τη μπάλα ο Πουλιανάς.
Ο ΠΑΣ έκανε την ανατροπή στο σκορ στο 66’ με πλασέ του Φερεντίνου.
Στο 81’ ο Κύρκος έκανε το σουτ, ο Πουλιάνάς απέκρουσε τη μπάλα, στη συνέχεια ο Γερονικολός έκανε το πλασέ με τον τερματοφύλακα του Βόλου να μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 87’ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Φερεντίνου με το βίντεο να εκθέτει τον διαιτητή αφού ο παίκτης του Βόλου βρίσκει ξεκάθαρα μπάλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Φερεντίνος στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας χατ-τρικ.
Στο 89΄σουτ Πάνου απέκρουσε τη μπάλα ο Πουλιανάς.
Διαιτησία: Μαγγιώρος (Ευαγγέλου-Τσάντας).
Κακή η διαιτησία αφού δεν είδε σωστά σε δύο πέναλτι πήρε λάθος αποφάσεις.
ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Πήλιος, Γκρέστας. Γωγουβίτης, Ντόντης, Μπέλλος (90’ Τσιούτσιος), Φερεντίνος (88’ Γκίκας), Τσίρης, Μίνα (46’ Γερονικολός), Κύρκος, Ζώνιος (63’ Πάνος).
Βόλος: Πουλιανάς, Κατσαγεωργίου (88’ Σπυρολάρης), Μαμαμούλης, Ζαχαρούλης, Ακριβόπουλος (78’ Λέλλος), Κολώνιας, Σαρακίνας (75’ Κασιούρης), Ίννος, Τσαρούχας, Στόιος, Παπαθανασίου (88’ Μυλωνάς).