Ανασύνταξη δυνάμεων στον ΠΑΣ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

on .

METAKSAS HRAKLHS

• Να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα με 0-4 από τον ΠΑΟΚ, αλλά και την κακή εμφάνιση κυρίως του δευτέρου ημιχρόνου θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ακολουθεί ακόμα μια δύσκολη αναμέτρηση την Κυριακή (19/12, 7:30 μ.μ.) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου αδικεί τους Γιαννιώτες και συνολικά την φετινή εικόνα της ομάδας, όμως δεν υπάρχει χρόνος για σκεπτικισμό και μοιρολατρία καθώς ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Η ανάλυση και η συζήτηση μεταξύ τεχνικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών για το τι έφταιξε και πήγαν σχεδόν όλα στραβά έγινε χθες και από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία για τον ματς με τον Παναθηναϊκό.
Σε αυτό το παιχνίδι αν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο ο Ηρακλής Μεταξάς θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του αφού επιστρέφουν οι Περέα και Καραχάλιος που εξέτισαν την ποινή της μιας αγωνιστικής στον αγών με τον ΠΑΟΚ και έτσι ο προπονητής του ΠΑΣ θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στη Λεωφόρο.
Ο ΠΑΣ είναι ο κακός δαίμονας τα τελευταία δύο χρόνια για τους «πράσινους» τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο με τα μεταξύ τους παιχνίδια να έχουν πάντα αρκετές ιδιαιτερότητες, ιδίως μετά την περσινή αναβολή του παιχνιδιού για το Κύπελλο Ελλάδας.
Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ χτες έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι μετά το αρχικό ζέσταμα έπαιξαν εσωτερικό δίτερμα.

Πρόστιμο με Βόλο
Με χρηματικό πρόστιμο χιλίων ευρώ τιμωρήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Ισοπαλία ΟΦΗ-Άρη,  νίκη της ΑΕΚ
Με δύο παιχνίδια ολοκληρώθηκε χτες η εμβόλιμη 14η αγωνιστική της Super League. Ο Άρης με γκολ-πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στην εκπνοή ισοφάρισε σε 1-1 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Με τον βαθμό αυτό ο ΟΦΗ πήγε στους 19 βαθμούς και ο Άρης στους 18, ενώ οι Κρητικοί έχουν και παιχνίδι λιγότερο λόγω της αναβολής του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα. Τέλος, η ΑΕΚ με γκολ του Μάνταλου νίκησε 0-1 τον Ιωνικό στη Νίκαια και έφτασε τους 30 βαθμούς.