Το ντέρμπι η Κρανούλα,3-1 τους Τίγρεις

on .

G ERASITEXNIKI

• Σε ένα παιχνίδι που καθοριστικό παράγοντα έπαιξαν και οι ορέξεις του αέρα στο γήπεδο της Κρανούλας, η τοπική ομάδα επικράτησε με 3-1 της ομάδας Τίγρεις στο ντέρμπι κορυφής.
Η πρώτη φάση της αναμέτρησης οδήγησε και σε γκολ για τις Τίγρεις. Οι φιλοξενούμενοι στο 4' κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Βάσιου από τον Αλεξίου, με τον πρώτο να αναλαμβάνει και την εκτέλεση και να στέλνει τη μπάλα ψηλά στο κέντρο της εστίας για το 0-1. Στο 9' ο Αλεξίου πρόλαβε και μάζεψε τη μπάλα προ του Τάτση.
Η Κρανούλα είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θρασκιά, ο Διαμάντης έκανε ένα σουτ - βολέ, αλλά η μπάλα έφυγε για λίγο αουτ.
Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν ένα μόλις λεπτό αργότερα με τον Βάσσιο να κάνει μια κεφαλιά ψαράκι, αλλά τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα αουτ. Η Κρανούλα βρήκε την απάντηση στο γκολ των φιλοξενούμενων, όταν μετά το σουτ του Θρασκιά στο 22' και την απόκρουση του Θωμά, ο Διαμάντης πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 38' η Κρανούλα απείλησε με μια εκτέλεση φάουλ του Θρασκιά, ενώ στο 43' οι Τίγρεις έφτασαν πολύ κοντά στο 1-2 με τον Τάτση να βλέπει εκτός θέσης τον Αλεξίου και να κάνει ένα μακρινό σουτ αναγκάζοντας τον σε δύσκολη απόκρουση.
Η Κρανούλα λίγο πριν τη λήξη έκανε την ολική ανατροπή όταν ο Διαμάντης πήγε να περάσει τον Τσακαλωτο και η μπάλα φάνηκε να βρίσκει στο χέρι του με τον ρέφερι να υποδεικνύει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο καπιτανο Θρασκιάς και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το σκορ ημιχρόνου σε 2-1 και να σοκάρει τους φιλοξενούμενους λίγο πριν την ανάπαυλα.
Οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία να σκοράρουν και να κλειδώσουν τη νίκη, όταν στο 60' ο Θρασκιάς γέμισε προς τη περιοχή με τη μπάλα να παίζει περίεργο παιχνίδι στον κιπερ των φιλοξενούμενων λόγω του ισχυρού αέρα και να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του.
Η Κρανούλα κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο 74' όταν ο Κακαϊδής έκανε ένα μακρινό δυνατό σουτ και με τη βοήθεια του αέρα ανάγκασε τον Θωμά σε δύσκολη και ασταθή απόκρουση, με τον Τσαντή να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
ΑΕ Κρανούλας: Αλεξίου, Παντούλας Ε., Μπαρέκος, Διαμάντης Ι. (67' Τάτσης Χ.), Μύταρης, Γαβρίλας Κακαΐδης Ν., Διαμάντης Α., Τσαντής, Θρασκιάς, Παντούλας Α.
Τίγρεις: Θωμάς, Τσακαλώτος, Αντωνόπουλος, Κυβρακίδης, Λύτρας, Πολλιώνης, Ράπτης, Ρίζος (57' Θεοχάρους), Βάσιος (76' Ζίνας), Τάτσης Π., Γουρνοπάνος (67' Καλλής).
Γ. ΚΑΡΤΑΛΗΣ

ΑΕ Κρανούλας-Τίγρεις 3-1 Δαβάκης-Απείθαρχος 3-3 Περιστέρι-Αβγό 1-4 Μάρμαρα-Μαχητής Ιωαν. (χθες βράδυ) Ρεπό: Επισκοπικό

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

1. Α.Ε. ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ 21 28-3
2. ΑΠΣ ΟΙ ΤΙΓΡΕΙΣ 18 21-3
3. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΒΓΟΥ 2020 10 9-10
4. Α.Σ.ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 8 14-11
5. Α.Π.Ο.ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΥ 8 8-13
6. ΗΠΕΙΡ.ΜΑΡΜΑΡΩΝ* 5 7-7
7. Α.Π.Ο.ΔΑΒΑΚΗΣ 4 13-24
8. Ε.Α.Σ. ΜΑΧΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ* 3 8-18
9. ΑΕΤΟΣ Μ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 0 6-25
* Έχουν ένα ματς λιγότερο

Επόμενη:Αβγό – Μάρμαρα Επισκοπικό – Απείθαρχος Μαχητής Ιωαννίνων – Δαβάκης Τίγρεις – Περιστέρι Ρεπό: ΑΕ Κρανούλας