Νίκη στην Κοζάνη για τα κορίτσια των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ με 2-7

on .

apeirotan gynaikes

• Νικηφόρα έκλεισε ο πρώτος γύρος για τα κορίτσια των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ. Επικράτησαν στην Κοζάνη της τοπικής ομάδας, με 2-7. Στις φανταστικές γηπεδικές εγκαταστάσεις του Λιάπειου Αθλητικού Κέντρου Κοίλων Κοζάνης, διεξήχθη ο τελευταίος αγώνας του 1ου γύρου ανάμεσα στη νεοφώτιστη ομάδα του ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης και των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ. Τα νεαρά κορίτσια των Ιωαννίνων, με σύμμαχο την καλή φυσική κατάσταση και τεχνική κατάρτιση, σκόραραν 7 φορές, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κυριαρχίας και κατοχής. Η ομάδα της Κοζάνης από την άλλη πλευρά, έδειξε καλά στοιχεία, δίνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον, εφόσον συνεχίσει να δουλεύει με υπομονή και επιμονή. Και τα δυο γκολ για την ομάδα της Κοζάνης, πέτυχε η πολύ καλή Δέσποινα Μαγγιρίδου.
Την επόμενη αγωνιστική, για τον πρώτο αγώνα του δεύτερου γύρου στις 09-01-2022, οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ αντιμετωπίζουν στην Παραμυθιά τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας.
ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ (Ηλίας Αντώνογλου): Καλαμπακιώτη, Τζίμα, Πριλίγκου, Τσαρή, Ντότη (’85 Σπηλιά), Φώτη, Δασκάλου, Α. Σπηλιά (’53 Μητρογεώργου), Μπούρη (’80 Μαργιόλα), Παΐλα, Καϊτατζή (’72 Τσαπραλή) Καρλέτσα.