Ισοπαλίες για Κ 15 και Κ 17 της ΕΠΣΗΠ με την ΕΠΣ Λάρισας

on .

eps

• Με δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι ομάδες Κ15 και Κ17 της ΕΠΣ Ηπείρου απέναντι στην ΕΠΣ Λάρισας στην πρεμιέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος, στους αγώνες που έγιναν χθες στο «Στάθης Τσανακτσής». Η Κ 15 βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18’ με κεφαλιά του Τσακμάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπιρσίμη. Ωστόσο, κατάφερε στο 54’ να ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλεξίου, που κέρδισε ο Ντεκουμές.
Όσον αφορά τον αγώνα της Κ 17 έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με την ΕΠΣ Λάρισας να είναι άτυχη αφού έχασε δύο πέναλτι. Στο 28’ σε χέρι του Σκαργιώτη, η ΕΠΣ Λάρισας κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Ζιώγας στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 26’ με τον Κιρμιτζή. Η ΕΠΣ Ηπείρου ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά του Κασιμόπουλου. Στο 67’ ο Κουρδής ανατράπηκε από τον Μπόλοση με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι, το εκτέλεσε ο Αρσένης και ο Μπόλοσης απέκρουσε.
Να σημειώσουμε τους δύο τραυματισμούς των Καραλή και Κιρμιτζή που είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον δεύτερο να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.