Εκατοντάδες παιχνίδια μοιράστηκαν σε ιδρύματα

on .

SF PAS DRASH

• Την πολύ σημαντική πρωτοβουλία συλλογής νέων ή μεταχειρισμένων παιχνιδιών είχε τις προηγούμενες μέρες ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ Γιάννινα, με σκοπό να μοιραστούν σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα της ευρύτερης περιοχής και τα οποία μοιράστηκαν από μέλη του Συνδέσμου την περασμένη Τρίτη. Στόχος ήταν, όπως επισημαίνει ο Σύνδεσμος, να καλυφθούν οι ανάγκες όσων περισσότερων ιδρυμάτων μπορούσαν, κάτι που με την τρομερή βοήθεια και συμπαράσταση όλων των συμπολιτών πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία.
Τα σημεία που μοιράστηκαν τα παιχνίδια είναι τα εξής: Κιβωτός του Κόσμου στην Πωγωνιανή, στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φιλιατών Θεσπρωτίας, Μονάδα Προστασίας του Παιδιού Ιωαννίνων, Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Κόνιτσας, Ορφανοτροφείο Ιεράς Μονής Ντουραχάνης, Παιδιατρική κλινική Πανεπιστημιακού νοσοκομείου, Παιδιατρική κλινική νοσοκομείου Χατζηκώστα, Διεθνές Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης ICSD, Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων στα Ιωάννινα, Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων στο Πέραμα, Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων στο Γραικοχώρι Θεσπρωτίας, Πρόγραμμα Εστία και Κοινωνικό παντοπωλείο Άρτας
«Σε αυτές τις παράξενες ημέρες που ζούμε δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε την ανθρωπιά μας. Το να μοιράζεις χαμόγελο και αγάπη σε ανθρώπους που το έχουν πραγματική ανάγκη είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να κάνει ο καθένας μας. Ευχή όλων μας είναι αυτό το πηγαίο χαμόγελο στο αντίκρισμα των δώρων, να το έχουν πιο συχνά από εδώ και πέρα και να είναι γεμάτοι υγεία», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.