Ήττες για Θεσπρωτό και Καραΐσκάκη σε Τρίκαλα και Χανιά

on .

super league 2

• Την ήττα γνώρισαν στην εμβόλιμη 10η αγωνιστική της Super League 2 ο Θεσπρωτός (2-1) στα Τρίκαλα και ο Καραϊσκάκης Άρτας (4-0) στα Χανιά.
Για τον Βόρειο Όμιλο, ο Θεσπρωτός γνώρισε την ήττα με ανατροπή στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων με σκορ 2-1. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας άνοιξε το σκορ στο 41' κοντινή κεφαλιά του Βασιλάκη αλλά τα Τρίκαλα με τέρματα των Κουσκουνά στο 52’ και Ευθυμίου στο 64’ έφτασαν στη νίκη.
Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βαλέντε, Ζβι (70′ Ε.Παππάς), Βασιλάκης, Γκανσιέρ, Στεργίου (82′ Διγκόζης), Κωνσταντίνου (82΄ Ρομέρο), Ραμίρεζ (82΄ Σουμά), Σαραντίδης, Βαταμίδης, Λύγκας.

Βαριά ήττα για τον Καραϊσκάκη
Λαβωμένοι από θετικά κρούσματα της Covid 19, οι Αρτινοί ταξίδεψαν με απουσίες πέντε βασικών παικτών στα Χανιά και γνώρισαν βαριά ήττα με σκορ 4-0 στα Περιβόλια. Τα τέρματα για τους νικητές πέτυχαν ο Μπαϊροβιτς (14'-66'), Βάρκας (56΄) και Κολλάς (79').
Καραϊσκάκης (Καβακάς): Σοϊλεμέζογλου, Φετεινίδης, Μπεκατώρος (72′ Φαν Ιπερεν), Γλυνός, Κλιγγόπουλος, Ρουμπαγκούκα, Δερμιτζάκης (72′ Πάνος), Βαφειάδης, Γαλεάδης (68′ Ζιώβας), Ντοναλντόνι, Σταματής.