Δημοφιλή φρουτάκια με θέμα τα Χριστούγεννα

on .

GIANNIS

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και ο κόσμος φαίνεται να μπαίνει σε εορταστικούς ρυθμούς. Με την έξαρση της Πανδημίας του Covid-19 να βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, το επόμενο διάστημα φαίνεται κομβικό. Δεν το βάζουμε κάτω όμως και θα βρούμε εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης για τις γιορτινές μέρες αν αυτό καταστεί αναγκαίο. Κάντε στη Novibet login και γνωρίστε τα δημοφιλέστερα slots με θέμα τα Χριστούγεννα και τον Άγιο Βασίλη. Μείνετε συντονισμένοι με τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των Online καζίνο απολαμβάνοντας μοναδικά προνόμια κατά τη διάρκεια των εορτών.

Μπαίνοντας όμως σε μία περίοδο όπου η αγάπη και η προσφορά κυριαρχούν, θα πρέπει να αναδείξουμε το πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας της Novibet. Σε συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και μέσα από το πρόγραμμα “The GiANT Heart” προσφέρει σημαντικά σε κοινωνικές ομάδες που την έχουν ανάγκη. Τελευταία δράση των δύο πλευρών η παροχή προσωρινής στέγης σε πυρόπληκτους των καταστροφικών πυρκαγιών του καλοκαιριού στην Αττική. Ευχή όλων για τις Άγιες μέρες που ακολουθούν παρόμοιες δράσεις να βρουν μιμητές τόσο στον χώρο του διαδικτυακού τζόγου όσο και στον αθλητισμό.

Τα 3 καλυτερα slots για τα Χριστούγεννα

Οι μέρες των εορτών πλησιάζουν και η διάθεση για διασκέδαση, ψώνια και τυχερά παιχνίδια αυξάνει σημαντικά. Τα καλύτερα και πιο διασκεδαστικά φρουτάκια στο διαδίκτυο είναι στη διάθεσή σας και παρουσιάζουμε τα πιο δημοφιλή από αυτά. Ας τα γνωρίσουμε καλύτερα.

Secrets of Christmas

Πρόκειται για ένα all times classic φρουτάκι με θέμα τις γιορτές των Χριστουγέννων. Δημιούργημα της Net Ent με πολλά χριστουγεννιάτικα σύμβολα και μουσική επένδυση που θα σας αφήσει ικανοποιημένους. Διαθέτει 5 τροχούς και 3 γραμμές ενώ οι γραμμές αποπληρωμής φτάνουν τις 25 δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι σας. Το RTP αγγίζει το 96,7 % και βρίσκεται μέσα στα αποδεκτά όρια των κουλοχέρηδων.

Οι καμπάνες παίζουν το ρόλο του scatter και οι έξτρα περιστροφές χαρίζουν μεγάλα κέρδη στους τυχερούς. Προϋπόθεση να εμφανιστούν στην οθόνη σας 3 τουλάχιστον καμπάνες. Τα σύμβολα wild και τα πολλά δώρα κατά τη διάρκεια των περιστροφών δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι σας.

Merry Xmas

Ένας ακόμα από τους κορυφαίους παρόχους τυχερών παιχνιδιών προσφέρει φρουτάκια με θέμα τα Χριστούγεννα. Το Merry Xmas είναι δημιουργία της Play n’ Go και θα σας βάλει κατευθείαν μέσα στην εορταστική ατμόσφαιρα. Η μουσική, τα σύμβολα και ο γενικότερος σχεδιασμός του παιχνιδιού θυμίζουν στους παίκτες τον ερχομό του Άγιου Βασίλη. Φρουτάκι με 5 τροχούς και 3 γραμμές αλλά μόλις 15 γραμμές αποπληρωμών. Οριακό το 95,79 % RTP που προσφέρει η εταιρία στους παίκτες μπορεί να μας προβληματίσει λίγο στην τελική μας επιλογή.

Το Merry Xmas είναι ένα φρουτάκι με μέση διακύμανση και πονταρίσματα που ξεκινούν από λίγα μόλις cents. Ανάμεσα στα σύμβολα ο Ρούντολφ το ελαφάκι, ο Άγιος Βασίλης, τα χριστουγεννιάτικα δώρα και άλλα πολλά που θα σας μεταφέρουν τη μαγεία των γιορτών. Άψογα γραφικά και σύμβολα wild για μεγαλύτερη δράση στο παιχνίδι σας.

Santa

Ραντεβού με τον Άγιο Βασίλη σου κλείνει η Pragmatic Play μέσα από το φρουτάκι Santa. Κουλοχέρης με 3 γραμμές, 5 τροχούς και 20 γραμμές αποπληρωμής για μεγάλα κέρδη. Στα σύμβολα του Santa θα συναντήσετε φιγούρες του Άγιου Βασίλη, τάρανδους, δώρα, ξωτικά και πολλά ακόμα που θα σας μεταφέρουν το γιορτινό κλίμα. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει το ρόλο του scatter ενώ αν είστε τυχεροί και εμφανιστεί 3 φορές στην οθόνη σας μπαίνετε σε παιχνίδι έξτρα περιστροφών.

Η διακύμανση στο Santa μπορεί να χαρακτηριστεί χαμηλή, με τα πονταρίσματα να ξεκινούν από αρκετά χαμηλά. Το RTP δεν ξεπερνάει το 96% και δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε δελεαστικό. Επιλογές δώρων, έξτρα περιστροφές και τα σύμβολα wilds μπορούν να σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον δοκιμάζοντας το συγκεκριμένο φρουτάκι.