Μ. Μπόλος και Κ. Ναθαναήλ νέοι προπονητές σε Νησί - Αγία Μαρίνα

on .

MPOLOS ERASITEXNIKONATHANAIL ERASITEXNIKO

• Αλλαγές στην τεχνική ηγεσία του Αετού Νήσου, της Αγίας Μαρίνας και της Πεντέλης σημειώθηκαν πριν λίγες μέρες.
Μετά την λύση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Στάμο, ο Αετός Νήσου δεν άργησε να βρει τον αντικατάσταση του στο πρόσωπο του Μιχάλη Μπόλου που επιστρέφει μετά από τέσσερις σεζόν στον Αετό, έχοντας βοηθό τον Κώστα Μπίλη που υπηρέτησε την ομάδα αρκετά χρόνια ως ποδοσφαιριστής. Η Αγία Μαρίνα βρήκε τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Αναγνωστάκη στο πρόσωπο του πρώην προπονητή του Σταυρακίου Κώστα Ναθαναήλ. Και στον πάγκο της Πεντέλης που αγωνίζεται στη Β’ Ερασιτεχνική επέστρεψε ένας παλιός γνώριμος ο Σωτήρης Βλαχογιώργος και θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Νάτση.
Μεταγραφικά νέα ομάδων
Τις πρώτες τους μεταγραφικές κινήσεις της χειμερινής περιόδου πραγματοποίησαν ομάδες του ερασιτεχνικού.
Θύελλα Κατσικάς: Τον Γιώργο Κοντογιάννη από το Νησί απέκτησε η πρωτοπόρος του Β’ Ομίλου της Α’ Κατηγορίας
Αγρ. Καστρίτσας: Ανακοίνωσε την απόκτηση των Μιχάλη και Αποστόλη Ηλία από τους Αμπελόκηπους και του Μάριου Κασίμη από το Νησί.
Μέτσοβο: Ο 18χρονος αμυντικός χαφ Τριαντάφυλλος Μπούμπας αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΣ Μετσόβου στη χειμερινή περίοδο.
Νεοχωρόπουλο: Αποκτήθηκαν από την Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα ο επιθετικός Άρης Λέκκας ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν και το εθνόσημο αγωνιζόμενος με την Εθνική Νέων και ο κεντρικός χαφ Μανώλης Νάτσιας.
Κεφαλόβρυσο: Την απόκτηση των Βασίλη και Άγγελου Γιόγιακα από τον Αετό Νήσου ανακοίνωσε χθες, η Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου. Η Αναγέννηση είχε αποκτήσει και τον 16χρονο μέσο Γιάννη Τσάγκα από την Κ 17 του ΠΑΣ.