Τα βλέμματα στραμμένα στο ντέρμπι Θύελλα Κατσικάς- Αγρ.Καστρίτσας

on .

erasitexniko

• Επιστροφή στην αγωνιστική δράση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αυτό το Σαββατοκύριακο μόνο με τη διεξαγωγή της 13ης αγωνιστικής των δυο ομίλων της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, μιας και η Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ όρισε την επανέναρξη των αγώνων σε Β’ και Γ’ Ερασιτεχνική αλλά και πρωταθλήματα υποδομών για το επόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιανουαρίου.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες από τον Α’ Όμιλο της Α’ Κατηγορίας όπου η πρωτοπόρος Κράψη δοκιμάζεται στην Ελεούσα κόντρα στη Θύελλα.

Στον άλλον όμιλο, αύριο είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Θύελλα Κατσικάς (30 β) και Αγροτικό Καστρίτσας (27 β), ενώ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται και στη μάχη της ουράς ανάμεσα σε Δροσοχώρι και Ασβεστοχώρι.
Στα χαρτιά θα πάρει τον αγώνα αύριο με αντίπαλο τον Θρίαμβο Σερβιανών ο Τιτάν Λογγάδων, μιας και με έγγραφό του προς την ΕΠΣΗΠ ο Θρίαμβος δήλωσε αδυναμία να κατέβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τους Λογγάδες.

Το παιχνίδι με τους Λογγάδες είναι το τρίτο παιχνίδι (μετά την Κατσικά και την Ανατολή) που η ομάδα των Σερβιανών χάνει στα χαρτιά και αυτομάτως με βάση τον ΚΑΠ αποχωρεί από το πρωτάθλημα.
Στον Α’ Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής θα γίνει αύριο στις 3 μ.μ. στο Στάθης Τσανακτσής το εξ’ αναβολής ματς της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Πεντέλη και Αλμυρό Βουνοπλαγιάς.
Το πρόγραμμα της Α’ Ερασιτεχνικής:
Α’ Όμιλος: Σήμερα, 3 μ.μ. Προοδευτική Περάματος- Αετός Νήσου, Θύελλα Ελεούσας- ΠΑΣ Κράψης, 3.15 μ.μ. Ροδοτόπι- Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά, Πίνδος Κόνιτσας- Αγία Μαρίνα. Αύριο, 5.15 μ.μ. Νεοχωρόπουλο- Χουλιαράδες. Ρεπό: Σταυράκι.
Β’ Όμιλος: Αύριο, 3 μ.μ. ΠΑΣ Πηγών Λούρου- Μέτσοβο, Θύελλα Κατσικάς- Αγρ. Καστρίτσας, Δροσοχώρι- Ασβεστοχώρι, Κοσμηρά- Ανατολή. Ρεπό: Α.Ε. Μικρασιατών.