Πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ για τρίτη τετραετία ο Κώστας Βρακάς

on .

EPSIP

• Πραγματοποιήθηκε στο «Στάθης Τσανακτσής» η Γ.Σ. της ΕΠΣΗΠ όπου είχε ως θέματα τον ψήφιση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού και την εκλογή νέας διοίκησης.

Δικαίωμα ψήφου είχαν 26 σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο και τα οποία ήταν όλα εκεί δια των εκπροσώπων τους. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς στην ομιλία του αναφέρθηκε στις δυσκολίες στο να γίνουν κάποια πράγματα που ήθελε η Ένωση λόγω του κορωνοϊού ωστόσο όπως είπε έγιναν μερικές δράσεις και τη νέα σεζόν τόνισε ότι θα γίνουν περισσότερα. Ακολούθησε η ψήφιση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού η οποία έγινε ομόφωνα από τα σωματεία και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου. Όπως ήταν γνωστό μοναδικός υποψήφιος για πρόεδρος ήταν ο Κώστας Βρακάς ο οποίος και εξελέγη για τρίτη τετραετία με 24 ψήφους.

Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τα εξής τακτικά μέλη με σειρά ψήφων: Κώστας Βρακάς 24, Παναγιώτης Δαβής 19, Παναγιώτης Γκόλιας 19, Κωνσταντίνος Λιανός 18, Βασίλειος Ευθυμίου 17, Σωτήρης Τριανταφυλλίδης 17, Αριστείδης Παππάς 15, Αναστάσιος Θέμος 14, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος 14, Ιωάννης Πασιάς 12, Νικόλαος Μπαράτσας 10.

Αναπληρωματικά μέλη βγήκαν  οι Γεώργιος Παλαμάς με 7 ψήφους, Ιωάννης Γκουντέβενος και Σταύρος Τσιάβος οι οποίοι πήραν από 5 ψήφους. 

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Ευάγγελος Παπαστεργίου, Βασίλειος Λιόντος και Κωνσταντίνος Μπάγιας.