Πρώτη μεταγραφή του ΠΑΣ ο Ροσέρο

on .

ROSERO

 Οριστικοποιήθηκε χθες η λήξη συνεργασίας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ηρακλή Μεταξά, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα ως ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε και αυτή με τη σειρά της τη λήξη της συνεργασίας με τον Έλληνα προπονητή, τον οποίο και ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα. Ο Ηρ. Μεταξάς υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ δεν έγιναν γνωστές άλλες λεπτομέρειες.

Ροσέρο ο πρώτος

Χθες αργά το απόγευμα ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφή. Πρόκειται για την απόκτηση του 23χρονου Κολομβιανού μεσοεπιθετικού Κέβιν Ροσέρο, ο οποίος αγωνιζόταν στον Βόλο πέρυσι,  με τον οποίο είχε  28 συμμετοχές και 6 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ροσέρο έχει συγγενική σχέση με τον Περέα, ο οποίος και έκανε θετική σύσταση για την απόκτησή του στην ΠΑΕ. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ανακοίνωση και νέων μεταγραφών με τους Κιάκο και Σταματελόπουλο να είναι πρώτοι στη λίστα.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού Κέβιν Ντουβάν Ροσέρο, για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο Ροσέρο ο οποίος είναι γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου του 1998, αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο και τα τελευταία τρία χρόνια έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στη Μάλτα και συγκεκριμένα στην Σάντα Λουτσία, έχοντας πετύχει 28 γκολ σε 67 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2021 υπέγραψε στο Βόλο και μέτρησε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας 6 γκολ.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Ο Κέβιν Ροσέρο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΣ Γιάννινα, μία ομάδα γνωστή με πολύ κόσμο που έχει πάντα υψηλούς στόχους. Ελπίζω με την παρουσία μου να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα και πλέον ανυπομονώ να ξεκινήσω τις υποχρεώσεις μαζί της».

 Νέα διάκριση  για τον Περέα

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία που διοργάνωσε η Super Legaue για τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα για τη φετινή σεζόν. Πρώτος ήρθε ο    Περέα με 32,96% και ακολούθησαν οι Λοντίγκιν 20.15% και Καραχάλιος με 13,05%.