Ευκαιρία για διεθνή προβολή των Ιωαννίνων το φιλικό με τους βετεράνους του Άγιαξ

on .

veteranoi

• Κάλεσμα στους φιλάθλους και την τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει το φιλικό παιχνίδι με τον Άγιαξ στις 6 Ιουλίου στο «Ζωσιμάδες», απηύθυνε κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Ο αγώνας με τον Άγιαξ ήταν ένα όνειρο όλων επί πολλά χρόνια να γίνει κάποια επαφή για να διεξαχθεί αυτό το παιχνίδι και εμείς το προσπαθούσαμε επί επτά χρόνια και τώρα γίνεται πραγματικότητα», τόνισε ο Πρόεδρος των Βετεράνων Δημήτρης Κλείτσας. Ο ίδιος είπε πώς για να γίνει αυτός ο αγώνας θα βοηθήσουν η Περιφέρεια, ο Δήμος και αρκετές επιχειρήσεις της περιοχής μας, ενώ οι Ολλανδοί μέσω του AJAX TV εκτός από το ματς θα τραβήξουν πλάνα μισής ώρας και από την πόλη μας. 

Στη συνέχεια ο Δ. Κλείτσας έκανε γνωστό πώς θα γίνει ένα πεντάλεπτο αφιέρωμα στον Μπάρι Χουσλώφ, ενώ αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Νέσκενς και σίγουρα θα έρθουν ο Βίντερ, ο Ταχαμάτα που είναι και προπονητής στις ακαδημίες του Άγιαξ, ενώ θα αγωνιστούν και οι Χαριστέας, Μαχλάς και Αναστασίου που έχουν παίξει στον Άγιαξ. 

Τα εισιτήρια 

 Όσον αφορά τα εισιτήρια θα υπάρχουν  και παιδικά τα οποία θα είναι δωρεάν και θα γίνει προσπάθεια να δοθούν και σε σχολεία όσο θα είναι ανοιχτά. Eκτός των άλλων σημείων διάθεσης στις 20 Ιουνίου θα μπει και ένα περίπτερο μπροστά στην Περιφέρεια όπου θα μπορεί ο κόσμος να προμηθευτεί εισιτήρια, η τιμή των οποίων θα είναι 5 ευρώ.

Οι υπόλοιπες τοποθετήσεις

Ο  Γραμματέας Αιμίλιος Νέος έκανε γνωστό πώς η ομάδα του Άγιαξ θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας το διάστημα 4-9 Ιουλίου. Όπως τόνισε, η ιστορική διαδρομή και το βαρύ όνομα του Άγιαξ προσδίδουν στην επίσκεψη χαρακτηριστικά ενός σημαντικού γεγονόντος με διαστάσεις που ξεπερνούν τα εθνικά μας σύνορα. Εκτός από το αμφισβήτητο αθλητικό γεγονός, ο αγώνας αυτός θα συμβάλλει τα μέγιστα στην προβολή των Ιωαννίνων και της Ηπείρου λόγω της προβολής από τα μέσα πανελλαδικής και διεθνούς εμβέλειας.

 Από την πλευρά του, ο προπονητής των Βετεράνων Θανάσης Χαρίσης ευχήθηκε να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα όλοι οι συνάδελφοι τους, ενώ τόνισε πώς ο Σύνδεσμος Βετεράνων θα τιμήσει την ομάδα της δεκαετίας του 1970 από την οποία προήλθε το προσωνύμιο Άγιαξ της Ηπείρου. 

Τέλος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάσης Μπουτσουρής έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους των Ιωαννίνων και της Ηπείρου να έρθουν στο Ζωσιμάδες στις 6 Ιουλίου να δουν τη φανέλα του Άγιαξ.