Προβολή των Ιωαννίνων σε διεθνές επίπεδο μέσω του φιλικού με Άγιαξ

on .

FILIKO AJAX ENOSI KSENODOXOI

• Τη διεξαγωγή του διεθνούς φιλικού αγώνα ανάμεσα στους βετεράνους του ΠΑΣ Γιάννινα με τους αντίστοιχους του Άγιαξ που θα γίνει στο Ε.Σ.Ι «οι Ζωσιμάδες» στις 6 Ιουλίου, στηρίζει η Ένωση Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων.

Όπως αναφέρει στη σχετική της ανακοίνωση, αθλητικά γεγονότα τέτοιου βεληνεκούς, όπως ο αγώνας των βετεράνων του ΠΑΣ με τον Άγιαξ,  προβάλλουν την πόλη των Ιωαννίνων και τον προορισμό σε διεθνές επίπεδο.

Ειδικές τιμές...

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα καλούν όλους τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα λάβει χώρα στα Γιάννινα στις 6 Ιουλίου. Η Ένωση Ξενοδόχων σημειώνει πώς θα προσφέρει ειδικές τιμές – προσφορές διαμονής σε όσους φιλάθλους από άλλες περιοχές θελήσουν να παρευρεθούν στον μεγάλο αυτό Διεθνές Φιλικό Αγώνα για να απολαύσουν τις μεγάλες ποδοσφαιρικές δόξες του παρελθόντος. Παράλληλα, στους επισκέπτες που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τα καταλύματα της περιοχής, θα έχουν εξασφαλισμένο και το εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα.