Έναρξη σήμερα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων στα Γιάννινα

on .

handbal

• Στα Γιάννινα θα χτυπά αυτές τις μέρες η καρδιά της ελληνικής χειροσφαίρισης στην κατηγορία των παίδων, μιας και από σήμερα έως τις 2 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Οι αγώνες θα γίνουν στα κλειστά γυμναστήρια της Λιμνοπούλας και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο Πρόεδρος  του Αθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων Γιάννης Καραμπίνας, ευχαριστώντας τον Δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου για τη στήριξη της διοργάνωσης και προσκάλεσε τον κόσμο για να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών. 

Το πρωτάθλημα θα γίνει σε τρεις ομίλους: Α’ όμιλος: ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου, Φοίβος Συκεών, ΑΟ Ιωαννίνων, Δράμα’86. Β’όμιλος: Άρης Θεσσαλονίκης, ΑΣΕ Δούκα, Αερωπός Έδεσσας, Άρης Νίκαιας ή Φαίακας Κέρκυρας. Γ’ όμιλος: Φέρωνας, ΑΕΚ, ΧΑΝΘ, Διομήδης Άργους.

Διαφήμιση για την πόλη χαρακτήρισε τη διοργάνωση ο Αντιπεριφερειάρχης Χάρης Λαζάνης, ενώ κάλεσμα σε όλους και ειδικά στους νέους να παρακολουθήσουν τους αγώνες απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Ιωαννιτών Νίκος Τσόλης.