Συνάντηση Ανάπτυξης το Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα

on .

KOPHLATIKH

•• Η πρώτη φάση της 14ης Πανελλήνιας Κωπηλατικής Συνάντησης Ανάπτυξης θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα με οικοδεσπότη τον Ναυτικό Όμιλο. Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος αθλητές γεννηθέντες τα έτη 2008, 2009 και 2010 και οι αγώνες, που γίνονται σε συνεργασία με την ΕΚΟΦΝΣ, θα διεξαχθούν τόσο στην Παμβώτιδα όσο και στις εγκαταστάσεις του Π.Ε.Α.Κ.Ι..

Όπως αναφέρει ο Ν.Ο.Ι. σε ανακοίνωσή του, η ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή αποδεικνύει τη δυναμική του αθλήματος, ιδιαίτερα μετά την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο Τόκιο και οι μικροί κωπηλάτες είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην απόσταση των 1.000 μέτρων. Οι αγώνες θα ξεκινούν στις 8 π.μ..

Από πλευράς Ν.Ο.Ι. θα λάβουν μέρος στην κατηγορία Κορασίδων οι αθλήτριες: Λυδία Σίκαλου, Χριστίνα Παπαϊωάννου, Βασιλική Κάσκαρη, Σύλβια Γιογλή, Πολυξένη Λάππα, Όλγα Τζαβίδη, Μαρία Κωσταγιού και Δήμητρα Ντέμου. Στην κατηγορία Παίδων θα αγωνιστούν οι αθλητές: Πάρης Κώτσιας, Δημήτρης Ντάρας, Χριστόφορος Παπαγεωργίου, Χρήστος Καραγιάννης, Αντώνης Βάσιος, Βασίλης Τάσσης, Κων/νος Μήτσος, Χρήστος Σακκάς, Παύλος Κουτσαβέλης, Στέφανος Βλάχος, Κων/νος Πάνος, Παύλος Κρικώνης, Γιώργος Φαρμάκης, Ερμής Λαγός, Κων/νος Κωνσταντινίδης και Χρήστος Τζοβάρας.