Βετεράνοι ΠΑΣ Γιάννινα - Άγιαξ το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού

on .

veteran pas

• Συνέντευξη Τύπου ενόψει της φιλικής αναμέτρησης τον Άγιαξ παραχώρησαν χθες οι βετεράνοι του ΠΑΣ Γιάννινα.

Από πλευράς της διοίκησης ήταν ο πρόεδρος Δημήτρης Κλείτσας και ο Γραμματέας Αιμίλιος Νέος, ενώ τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο προπονητής Θανάσης Χαρίσης. Κύριο σύνθημα όλων ήταν ο κόσμος να δώσει βροντερό παρών την Τετάρτη 6 Ιουλίου (8 μ.μ.) στο «Ζωσιμάδες» για να δει από κοντά αυτή τη σπουδαία φιλική αναμέτρηση για την οποία έγιναν μεγάλες προσπάθειες για να πραγματοποιηθεί φέτος το καλοκαίρι.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γραμματέας Αιμίλιος Νέος τονίζοντας τη σκληρή δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα από όλους για το φιλικό, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθήσουν οι Βετεράνοι του Άγιαξ αφού εκτός του αγώνα περιλαμβάνει επισκέψεις στο Ζαγόρι και στην Πάργα.

Ο πρόεδρος των Βετεράνων Δημήτρης Κλείτσας αρχικά είπε για την τεράστια παραγωγή ταλέντων που κάνει ο Άγιαξ και ότι στο παρελθόν μεγάλες ομάδες όπως η Μίλαν, η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα όλες στις καλές τους πορείες είχαν τουλάχιστον από δύο παίκτες που είχαν αγωνιστεί στον Άγιας. Στη συνέχεια ανέφερε τους βασικούς χορηγούς που βοήθησαν για τη διεξαγωγή του φιλικού, ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να χειροκροτήσει τις δύο ομάδες.

Τέλος ο προπονητής των Βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάσης Χαρίσης αναφέρθηκε στο πως έγινε η επιλογή των παικτών που θα αγωνιστούν στο φιλικό λέγοντας ότι πρέπει να είναι μέλη των Βετεράνων και ταμειακώς εντάξει. Αυτή τη στιγμή η αποστολή του ΠΑΣ αποτελείται από 30 παίκτες και οι μόνοι που θα είναι εκτός Ιωαννίνων είναι ο Ζντένκο Μουφ και ο Κώστας Κορμαρής.

Ωστόσο ο κ. Χαρίσης κάλεσε όλους τους Βετεράνους να είναι στο γήπεδο ανεξάρτητα αν αγωνιστούν ή όχι προκειμένου να τιμηθούν. Τέλος τόνισε ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιώργο Οικονόμου για την παραχώρηση των γηπέδων.