Επιτυχημένη η 1η ποδηλασία για παιδιά στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας

on .

PODHLATA

• Με επιτυχία έγινε η ποδηλασία για παιδιά στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, το απόγευμα της Τετάρτης, με τον τίτλο «1ος Ποδηλατικός Γύρος Κεστρίνης 2022». 

Η ενορία Κεστρίνης, που δείχνει ιδιαίτερη φροντίδα για τα νιάτα, είχε την πρωτοβουλία γι' αυτή την εκδήλωση, που έγινε για πρώτη φορά στο χωριό, και την οποία υλοποίησε σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα.

Η απολαυστική διαδρομή ήταν περίπου 3,5 χιλιόμετρα, πήραν μέρος 20 παιδάκια (αγόρια και κορίτσια), αλλά και μεγάλοι και τα πάντα εξελίχθηκαν κανονικά με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών,  ενώ η χαρά όλων ήταν μεγάλη, που δόθηκε  η δυνατότητα επικοινωνίας και άθλησης, μέσα από αυτή την εκδήλωση. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια και επαίνους συμμετοχής.

Η ενορία του Αγίου Μηνά στο τέλος του «Ποδηλατικού Γύρου» προσέφερε δείπνο στα παιδιά, με φαγητό και αναψυκτικά.

Μιλώντας προς τα παιδιά ο θεολόγος π. Ηλίας Μάκος, αφού τα ευχαρίστησε θερμά για τη συμμετοχή τους, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η διαδρομή, που κάνατε με τα ποδήλατα, θυμίζει το δρόμο της ζωής, που θέλει και αυτός πεταλιές, που θέλει και αυτός αγώνα, που θέλει και αυτός κόπος, που θέλει και αυτός ιδρώτα, που θέλει και αυτός τόλμη. Ζείστε αγωνιστικά και θα δείτε ότι θα πλημμυρίζει με ελπίδα η ζωή σας, ότι θα πηγαίνετε πάντα μπρος ολοταχώς».