Διήμερο ανάπαυσης και μετά … φουλ για Παναιτωλικό

on .

PLAVOUKOS

 Τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος γεμίζουν από χθες και μέχρι τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Θανάση Στάικο να δίνει διήμερο ρεπό ξεκούρασης και αποφόρτισης από τις προπονήσεις πριν την έναρξη της προετοιμασίας για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα (03/10).

Στο φιλικό με τη Βέροια μπορεί ο 42χρονος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα να έβγαλε κάποια συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος, ωστόσο με την εμφάνιση της ομάδας δεν έμεινε και τόσο ευχαριστημένος.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα βρει τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου (6:00 μ.μ.) στο «Ζωσιμάδες» τον Παναιτωλικό. Ένα παιχνίδι που κάθε χρόνο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες όμως αυτή τη χρονική στιγμή υπάρχει ανάγκη για τον ΠΑΣ από συγκομιδή βαθμών που θα του δώσει εκτός από μια κάποια βαθμολογική άνεση και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το χθεσινό πρόγραμμα είχε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν πάνω από 45’ στο φιλικό με τη Βέροια και για τους υπόλοιπους παιχνίδια μετάβασης σε μικρό χώρο στο τέλος παιχνίδι 11 εναντίον 11. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι νεαροί από την Κ 19 Φερεντίνος, Πήλιος Α., Γερονικολός, Πάνος και Βρακάς. 

Ο Σούλης έβγαλε μέρος του προγράμματος όμως δεν συμμετείχε στο διπλό, ενώ Κιάκος και Λώλης Α., μπήκαν σε πιο έντονο πρόγραμμα με μπάλα αλλά σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης θα μπουν από τη Δευτέρα όπως το ίδιο θα γίνει αι με τους Εραμούσπε και Μπιλμπάο.

Κοντά σε συμφωνία με 

τον Γιάννη Πλαβούκο 

Στο πρόσωπο του Γιάννη Πλαβούκου φαίνεται ότι βρήκε ο ΠΑΣ Γιάννινα τον αντικαταστάτη του Σλόμπονταν Σούιτσα στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των διοικούντων και του Πλαβούκου υπήρξαν επαφές και συζητήσεις και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στο να έρθουν σε συμφωνία.

Ο Γιάννης Πλαβούκος δούλεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα την περίοδο 2018-2019 όπου αντικατέστησε τότε τον Χρήστο Τσελιόπουλο που είχε αποχωρήσει για τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ακόμη έχει εργαστεί σε Πανιώνιο, Πανθρακικό, Κέρκυρα, Λεβαδειακό, Καβάλα και Άρη.