Nέος Ενωσιακός προπονητής ο Βασίλης Κίτσης

on .

ENOSIAKOS PROPONHTHS

• Ο Βασίλης Κίτσης είναι ο εκλεκτός της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΣ Ηπείρου, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Ενωσιακών ομάδων αντικαθιστώντας τον Χρήστο Ράπτη.

Παράλληλα, στα πλαίσια της στελέχωσης για την συμμετοχή των Μικτών Ομάδων Κ16-Κ14 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, καλούνται τα σωματεία της δύναμης της ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ να προτείνουν μέχρι 5 ποδοσφαιριστές γεννημένους 2007-2008 (Ονοματεπώνυμο, Θέση, Κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας) και 5 ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2009 -2010 μέχρι σήμερα, Παρασκευή στο email της ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). 

Οι ομάδες που θα προτείνουν τερματοφύλακα θα αποτελεί την 6η πρόταση. Οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε ωριαία γκρούπ και θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την ακριβή ώρα και μέρα προσέλευσης με αθλητική περιβολή στο Ενωσιακό γήπεδο για την διεξαγωγή των προπονήσεων των ομάδων της ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.