Πίστη στον ΠΑΣ για θετικό αποτέλεσμα απόψε με ΠΑΟΚ

on .

PAOK PAS

Με πίστη και αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα όπου σήμερα το βράδυ (5/11-9 μ.μ.) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου η γιαννιώτικη ομάδα θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες. 

Συγκεκριμένα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Καραχάλιος, Κιάκος, Πριόρ και Ριένστρα καθώς και ο Τζίμας που είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Σταματελόπουλος μετά από ένα μήνα απουσίας

Η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι οδηγός για τον Θανάση Στάικο και τους ποδοσφαιριστές του σε αυτό το παιχνίδι όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να παραταχθεί με αμυντικό ως επί το πλείστον προσανατολισμό και αν μπορέσει να βρει σε κάποια αντεπίθεση τον αντίπαλο του ανοιχτό στην άμυνα και πετύχει ένα γκολ που θα μπορέσει να του δώσει ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο για αυτόν.

Η απουσία του Ζήση Καραχάλιου από τον χώρο της μεσαίας γραμμής είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για τον Θανάση Στάικο μιας και ο Καρδιτσιώτης μέσος ήταν μέχρι σήμερα βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος και από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΣ στις 10 αγωνιστικές που έχουμε διανύσει στο πρωτάθλημα.

Με πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και αμέσως μετά ο Θανάσης Στάικος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι που είναι η εξής:

Σούλης, Αθανασίου, Παντελάκης, Σόρια, Τσάβος, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Ποζνάνσκι, Μπακαδήμας, Πήλιος, Λιάσος, Μπιλμπάο, Λώλης, Μορέιρα, Παμλίδης, Ροσέρο, Φοφανά, Μπάλαν, Τσίρης, Σταματελόπουλος.

 Εκτός από τους τραυματίες Καραχάλιο, Κιάκο, Ριένστρα, Πριόρ,   εκτός αποστολής  έμειναν για λόγους τακτικής οι Βρακάς, Λώλης Ν., Μουστάκας και  Κύρκος,

Τα πλάνα του Στάικου

Με δεδομένες τις απουσίες των Καραχάλιου και Τζίμα και το ότι ο Θανάσης Στάικος θα προσπαθήσει να μην αφήσει κενά στην άμυνα του λογικά θα αφήσει το αγαπημένο του 4-3-3 και θα πάει σε ένα πιο «σφιχτό» σχήμα.

Μια πιθανή σύνθεση είναι Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πήλιος, Λιάσος, Μπιλμπάο, Λώλης Μορέιρα, Ροσέρο.

Ο Περράκης «άρχοντας» του αγώνα

Ο Κωνσταντίνος Περράκης από την Αθήνα θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση με βοηθούς τους Ιορδάνη Απτόσογλου από την Αθήνα και Γεώργιο Χριστάκογλου από την Χαλκιδική ενώ τέταρτος είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την Χαλκιδική.

Στο VAR θα είναι ο Γεώργιος Τζοβάρας από τη Φθιώτιδα και AVAR ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από την Αρκαδία.

Παρατηρητής διαιτησίας είναι η Ελένη Λαμπαδαρίου από την ΚΕΔ.

Πρόστιμο 1000 ευρώ στον ΠΑΣ

Με πρόστιμο χιλίων ευρώ τιμωρήθηκε από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Ηρακλή Μεταξά.

Αναλυτικά η απόφαση: Δέχεται ότι η εγκαλούμενη τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ). (αγώνας της 31-10-2022 με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ).