Νέα ήττα για την Κ19, 1-2 από τον Άρη

on .

19 pas aris

Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα γνωρίζοντας την ήττα 1-2 από τον Άρη. Ο ΠΑΣ έπαιξε με αρκετές ελλείψεις και αυτό ίσως ήταν ένας από τους λόγους που η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη δεν παρουσίασε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο προηγούμενων αγώνων.

Σουτ του Καρυπίδη στο 2’ η μπάλα άουτ. Στο 5’ ο Παναγίδης έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε τη μπάλα ο Θάνος. Εκτέλεση φάουλ του Κύρκου στο 7΄κεφαλιά του Γερονικολού μπλόκαρε ο Καρακασίδης. Σέντρα του Γερονικολού στο 17΄κεφαλιά ο Σάλο μπλοκάρει τη μπάλα ο Καρακασίδης.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 18’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαλίκογλου ο Τανούλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θάνου κάνοντας το 0-1. Στο 26’ σε εκτέλεση φάουλ του Κύρκου απέκρουσε ο Καρακασίδης. Η ισοφάρισση για τον ΠΑΣ ήρθε στο 27’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κύρκου ο Καφενζής με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 29΄πλασέ του Παναγίδη απέκρουσε ο Θάνος. Στο 35΄σε εκτέλεση φάουλ του Κύρκου απέκρουσε τη μπάλα ο Καρακασίδης. Σουτ του Κρανιά στο 70’ απέκρουσε ο Θάνος. Στο 73’ εκτέλεση κόρνερ του Κύρκου κεφαλιά του Καφενζή η μπάλα άουτ. Σουτ του Γερονικολού στο 75’ η μπάλα άουτ.

Το γκολ της νίκης (1-2) για τον Άρη σημείωσε στο 85’ ο Σταυρόπουλος. Να σημειωθεί ότι τραυματίστηκε και αποχώρησε ο νεαρός Ζωγράφος του ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Γκέλης-Ευαγγέλου).

ΠΑΣ Γιάννινα: Θάνος, Πήλιος, Ναούμης, Καφενζής, Ντώνος, Γερονικολός, Μόσχος (46΄Αθανασίου), Λώλης, Σάλο (73΄Ζωγράφος-79’ λ.τρ. Χρήστου), Κύρκος, Πάνος (62΄Βλέτσας).

Άρης: Καρακασίδης, Χατζόπουλος, Παπακωνσταντίνου (66’ Σταυρόπουλος), Καραμανλής, Τανούλης, Αλμυράς,  Τσέρα (86΄ Καραγιάννης), Τσαλίκογλου (66΄ Κράνιας), Χατζηιωάννου (91΄Αλεξίου), Καρυπίδης, Παναγίδης.