Στο «Ζωσιμάδες» φιλοξενήθηκαν οι γυναικείες ομάδες ΠΑΣ και Καστοριάς

on .

PAS GYNAIKES 1

Τις ομάδες γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα και της Καστοριάς φιλοξένησε στην κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη στο «Ζωσιμάδες», η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δυο ομάδες έδωσαν φιλικό παιχνίδι νωρίτερα την Κυριακή και έτυχαν της φιλοξενίας της ΠΑΕ, όπως συνήθως φιλοξενούνται ομάδες και ακαδημίες της πόλης, ενώ παρέχει σταθερά ελεύθερη πρόσβαση και σε παιδιά από ιδρύματα και δομές ασυνόδευτων ανηλίκων, πάνω από δεκαετία.

«Δεν είναι τυχαίο που στην πόλη των Ιωαννίνων υπάρχουν τρεις ενεργές Ομάδες Ποδοσφαίρου Γυναικών (και μια τέταρτη υπό σύσταση), ομάδες υποδομών κοριτσιών και πάρα πολλά κορίτσια που αθλούνται στο ποδόσφαιρο. Η φιλική και ανοιχτή στάση του ΠΑΣ Γιάννινα προς το ποδόσφαιρο γυναικών και στις υποδομές γενικότερα, έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εξάπλωση του αθλήματος στον πληθυσμό και στην αγάπη του κόσμου για τον Ταύρο στη Φανέλα», ανέφερε η διοικούσα επιτροπή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΣ.

Το φιλικό με την Καστοριά

Σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη σε πολύ καλό, φιλικό και αθλητικό κλίμα την Κυριακή, οι προπονητές των ΠΑΣ Γιάννινα και Καστοριάς, είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων Γυναικών. Η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στις αθλήτριες και στους ανθρώπους της Καστοριάς για την παρουσία αλλά και το αθλητικό και φίλαθλο πνεύμα.